aambeien??

 • #1

  Hoi,

  Ik heb zo'n beetje meer dan een maand last van uitwendige aambeien. (ik ga ervan uit dat het aambeien zijn). Ik gebruik een zalfje ervoor en doe alles wat geadviseerd word om te doen tegen aambeien.

  Maar het lijkt alsof het steeds meer gaat uitsteken, is dit mogelijk? Verder heb ik ook niet heel veel pijn, alleen na een stoelgang een beetje, en dan bloed het ook bij afvegen. Maar ik lees vaak dat aambeien ook pijn doen, klopt dit ook?
  Groetjes.

  Reageer
  #2

  Dat hoeft niet

  Reageer
  #3

  Als de zalf die je zelf gebruikt niet werkt, ga dan naar de huisarts en laat ernaar kijken. Die kan er dan iets anders voor voorschrijven

  Reageer
  #4

  bedenkt voor jullie antwoord. Ik ga overwegen om naar de huisarts te gaan zodra ik tijd heb. Mag ik vragen of het gebruikelijk is dat na meer dan een maand de aambeien nog niet weg zijn, en steeds meer naar buiten begint te komen?

  Reageer
  #5

  Als er niets aan wordt gedaan dan kan dat inderdaad

  Reageer
Reageer op: aambeien??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief