Aambeien?

  • #1

    Hallo,

    ik heb zo nu en dan last van aambeien denk ik.

    wanneer ik moet poepen doet dit erg zeer als mn ontlasting eruit komt. Ook heb ik af en toe bloed bij het afvegen soms heel veel soms maar een klein beetje (gewoon normaal bloed).meestal heb ik dit iets langer dan een week en komt het weer terug na enkele weken.

    is het echt nodig om hiermee naar de huisarts te gaan om het te laten controleren of het aambeien zijn of zou ik zelf proberen er wat aan te doen( minder persen en minder lang op de wc gaan zitten) en dan hopen dat het weg gaat.

     

    Reageer
    #2

    zorg dat je ontlasting zacht is. Drink dus minimaal 1.5 liter water per dag en eet dagelijks vers fruit en vezelrijke voeding. Daarnaast kun je aambeienzalf gebruiken

    Reageer
    #3

    Voordat je dingen gaat proberen kun je het best toch even naar de huisarts gaan. Het kunnen eventueel ook scheurtjes zijn. Probeer in elk geval altijd genoeg te bewegen, vezelrijk te eten en genoeg water te drinken. Dat kan nooit kwaad.

    Reageer
Reageer op: Aambeien?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief