Kan iemand mij helpen.. buikgriep

  • #1

    Hallo,

    ik voelde me al de hele week niet helemaal top (moe, hoofdpijn, beetje duizelig), maar gisteravond werd ik echt heel misselijk. Hierbij kreeg ik hevige buikpijn onder mijn ribben, en in mijn onderbuik. Al snel begon het overgeven en de diarree. Precies een buikgriep dus. Ik heb vannacht meerdere keren op de wc gezeten en op een bepaald moment zag ik dat mijn diarree rood was. (Bloed?) Dit was de volgende keer toen ik moest weer. Sochtends leek het minder. Nu kan ik het overgeven wat beter binnenhouden maar heb ik last van mijn nek, ogen, hoofd, en vooral pijn onder mijn lage ribben. Ook mijn rug doet pijn. Ik ben niet in staat om naar de dokter te fietsen, heb wel gevraagd of ze me vandaag kan bellen. Moet ik me zorgen maken of is dit normaal voor een buikgriep? Ik heb het wel vaker gehad maar vannacht was wel erg heftig.

    Reageer
    #2

    Dat klinkt inderdaad als een buikgriep. Of een voedselvergiftiging. Je hebt geen koorts?

    Reageer
    #3

    Volgens mij heb ik geen koorts nee. Op dit moment overheerst de rugpijn de middelste strook van de rug, voel me er echt beroerd door. Kan op geen enkele manier liggen dat het minder wordt. Waar ik me het meeste zorgen over maak was het bloed vannacht en dat ik zo’n pijn in mijn lichaam heb. Verder klinkt het inderdaad als buikgriep.

    Reageer
    #4

    Het zijn helaas klachten die erbij horen. Het braken kan dat wel veroorzaken.
    Uitzieken dus..

    Reageer
    #5

    Oke, fijn om te weten. Heel erg bedankt.

    Reageer
    #6

    Je  kan je gezondheid wel ondersteunen door wat extra stofjes te gebruiken, zoals vitamine C en D en zink. Een middel als Sambucol kan helpen bij griep of verkoudheid om je weerstand te versterken. Misschien helpt het ook bij buikgriep. Als je het vaker hebt toch iets beter voor jezelf zorgen. Volwaardige voeding met zo min mogelijk suiker, op tijd je rust nemen. Ga binnenkort zelf een Kambokuurtje doen voor mijn hele gezondheid. Kan ook bij dit soort klachten schelen.

    Reageer
Reageer op: Kan iemand mij helpen.. buikgriep


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief