Buikklachten na ontlasting

  • #1

    Beste allen en dokter Tandor,

    een tijd terug begonnen er bij mij klachten in de buikstreek,

    bij het nemen van omeprazol kreeg ik zelfs maagpijn. nu ben ik gestopt en heb ik geen erge maagpijn meer maar wel de ene dag een zeurend gevoel en de andere dag weer niet en dan heb ik weer hoestklachten met een kriebel in de keel

    vanochtend leek er helemaal niks aan de hand. totdat ik naar de wc ging .ik deed als altijd mijn boodschap en daarna begon ik een zeurend gevoel te krijgen in de buikstreek.dit voelt een beetje als buikpijn.

     

    maar vreemd dat dit begint nadat ik ontlasting heb gehad en dus niet tijdens. want ik heb ook niet hard geperst. het ging er dus makkelijk uit.maar ik heb nu echt een drukkend gevoel. en ook wat stijve rug. eerder heb ik ook al rugpijn gehad bij pijn in mijn buik. en heb ook regelmatig dat mijn darmen rommelen en ik moet opboeren.soms komen er boeren uit als winden lijkt het wel

    ik ben al naar de huisarts geweest en die heeft geluisterd maar kon niks ontdekken.dit was wel vorige week toen de klachten pas begonnen. ik had toen al pijn voordat ik naar de wc ging.waar zouden deze klachten mee te maken kunnen hebben?

     

    Reageer
    #2

    Het kan een prikkelbare darm zijn. Als de klachten aanhouden, ga dan even naar de huisarts

    Reageer
    #3

    ik ben eens een paar keer met prostaat stimulators bij mij naar binnen geweest. daarna kreeg ik gelijk ook wat maag of darm pijn en voelde me niet lekker. toen in die tijd zijn deze klachten ook begonnen u kent het nog wel denk ik?

    eerst had ik bij een hoer gezeten en kreeg toen een prostaat ontsteking .toen heb ik anti biotica gehad maar ging het nauwelijks beter. dat was eind januari en in maart had ik nog pijn in de prostaat. toen ben ik na die kuur anti biotica aan de gang gegaan met die prostaat stimulators en voelde me daarna niet lekker in de buik, en toen kreeg ik ineens hoestklachten en nu dan weer veel last van de maag darmen weer.

    kan er geen bacterie met die prostaat stimulators mee naar binnen zijn geslopen misschien?? het was ook achter een kuur anti biotica en misschien was de weerstand dan niet optimaal

    ik gebruik nu wel al een week een inhalator na het stoppen met de omeprazol en het hoesten is weer wat minder geworden en ook de irritatie in de keel is stukken minder. alleen nu dit weer zo erg in de buikstreek, vandaag ook steeds maar weer opboeren. moest net bijna overgeven maar ik lijk soms wel vol lucht te zitten.branderig gevoel is niet echt branderig ben ik achter,. meer een kietel jeuk gevoel.

    elke dag als ik wakker word kan ik slecht slikken omdat er veel slijmen in mijn keel zitten en de keel doet ook soms beetje pijn bij slikken.

    weet niet wat het is maar misschien wel een bacterie?? kan ik hier bloed op laten prikken?

    Reageer
    #4

    Een bacterie via de stimulator is niet zo waarschijnlijk, maar je zou bloedonderzoek kunnen laten doen naar de ontstekingswaarden. Maar om zo kort na de prostaatontsteking een prostaatstimulator te gebruiken was ook niet zo handig...

    Reageer
    #5

    Nee inderdaad waarschijnlijk had ik dat beter niet kunnen doen.

    ik ben net weer terug van de huis omdat ik gisteren aan de balie gevraagd had voor bloedonderzoek en vandaag ervoor moest terug komen omdat ze dat gingen vragen aan de dokter maar de huisarts ziet er het nut niet van in werd mij verteld.

    hij wil mij maandag wel terug zien op het spreekuur dus heb gelijk een afspraak gemaakt, waarschijnlijk ook te kijken en vragen hoe het gaat met het gebruik van de pulmicort.

    ik ben nu net een week bezig met pulmicort inhalator en die verlicht wel de hoestklachten .
    enkel als ik veel ga praten moet ik nog af en toe kuchen maar dat is een droog kuchje, slijmen uit de longen komen er de laatste dagen niet echt meer uit .

    wel bij het wakker worden zitten er steeds slijmen in mijn keel ,ik kan dan moeilijk slikken en de keel doet dan ook soms beetje pijn.dit is opmerkelijk altijd aan de linkerkant. dit hangt ook samen met de klachten want dit heb ik wel meer gehad dat de keel pijn.maar waarom altijd links weet ik niet.ook word mijn mond soms ineens droger.

    verder weet ik te vertellen dat ik veel NSAID en Anti biotica medicijnen heb geslikt afgelopen 2 jaar. hier nooit last van gehad tijdens gebruik en dat zonder maagbeschermer

    ik vind het dan een beetje vreemd dat ik dan nu wel last krijg van mijn maag als ik enkel omeprazol maagbeschermers inneem?

    Reageer
    #6

    Moeilijk om die vraag te beantwoorden.  Bespreek het maandag maar eens met je huisarts

    Reageer
    #7

    er valt eigenlijk teveel te bespreken. ik weet het zelf ook niet meer. ik ga misschien alles aanhalen wat er helemaal niet mee te maken heeft. het is en blijft moeilijk zo zonder onderzoek omdat we nu niks kunnen uitsluiten.

    in ieder geval is mijn ademhaling niet goed voor mijn gevoel. vanavond met iemand samen een boswandeling gemaakt en naar mate ik meer ging praten hoe meer ik ging kuchen weer. ik kreeg zelfs steken in de borst en een vreemd gevoel bij het inademen. ook die pijn in de rug kan ik niet plaatsen. kan dat misschien van de longen afkomstig zijn?

    Reageer
    #8

    Dat zou kunnen, maar het kan ook hyperventilatie zijn

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    hyperventilatie heb ik al eens gehad maar voelt toch heel anders aan.

    dit voelt echt rot, alsof je vanbinnen ergens aan het wegrotten bent.

    kan mijn probleem misschien niks te maken hebben met een schimmelinfectie van slokdarm/keel en longen? of een soa ..?

    wat ik ook erg vreemd vind is dat die plek bij mijn mondhoek steeds niet weggaat. gisteren begon het daar weer te jeuken ook

    deze plek is eigenlijk ontstaan tijdens de klachten die ik nu heb en heb ik dus ook al 2 maanden zitten. als ik sochtends opsta zitten er allemaal schilfers met verdikkingen en roodheid.ik blijf er verder altijd af maar vind het wel raar dat het niet weggaat? wat ik ook een tijd terug steeds gehad heb is een plek met rode vlekjes op de borst. en dat ging dan altijd jeuken. meestal was het dan binnen 1 dag weer minder en binnen 2 dagen weer weg maar het kwam altijd weer terug. de laatste tijd heb ik er geen last meer van

     

    Reageer
    #10

    Een schimmelinfectie is zeker mogelijk.

    Reageer
    #11

    het gaat vandaag nu echt weer niet lekker. na het opstaan de hele tijd een jeukend of kriebelend gevoel die overging op een zwaar geirriteerd gevoel in de luchtwegen.ondanks de pulmicort heb ik nu het gevoel bij inademen alsof ik een zware sigaar over mijn longen heb geinhaleerd en moet dan slijm ophoesten. dit is volgens mij toch echt uit de longen..??? of kan dit toch hyperventilatie zijn. ik voel me nu ook niet zo lekker.ik raak hiervan een beetje in paniek nu.

    de buikklachten waren er vandaag opmerkelijk niet maar ik heb nu weer erg veel last van mijn ademhaling dus,<!-- End BBCode -->

     

    ik kan niet begrijpen dat de dokter geen bloedonderzoeken en sputum kweek wil laten doen en longfoto niet nodig vind. .ik weet niet waar ik het moet zoeken nu en wat ik zelf moet doen. zijn het de longen of is het de maagstreek of beiden of straalt het uit van de longen naar de maag of andersom? feit is wel dat er steeds meet symptomen bij komen en het er helemaal niet beter op word. pffff wat een ellende. ik heb voor maandag pas een afspraak maar wil nu eigenlijk weer al bellen. maar ik ben bang als ik nu weer over mijn ademhaling begin straks niet serieus genomen word omdat ik gisteren en eergisteren met buikklachten aan de balie stond. het zijn nogal wat symptomen die ik heb, de klachten wisselen elkaar af lijkt het wel..

     

    ik heb ze eens genoteerd op een briefje hier,

    zeurend gevoel in de buikstreek ,en ook wat gespannen opgeblazen gevoel in de buik,vooral sochtends en smiddags maar niet elke dag. geregeld gerommel in de darmen. moet soms ook veel opboeren,

    stekend gevoel in de borst soms,

    pijn in de rug ineens en gaat dan weer na een kwartier tot half uur over,

    soms pijn in de keel bij slikken en rauwe keel ,maar enkel bij wakker worden en vaak veel witte slijmen in de keel bij het wakker worden,

    last bij inademen. jeuk in de keel.slokdarm irritatie gevoel bij slikken

    kriebel hoest, droge hoest, of hoest met slijmen

    vaak sterk irritatie gevoel in de keel en de ademhaling met name bij inademen soms zo erg alsof je een sigaar hebt geinhaleerd over de longen, bij dieper inademen gevolgd door een hoest die soms pijn doet,voelbaar in de borst.

     

    in mijn hoofd voel ik mij over het algemeen wel goed. geen hoofdpijn. geen oorpijn en ook geen last van de sinusholten.

     

     

    tja zeg het maar???

     

    Reageer
    #12

    Chronische hyperventilatie en angst/stress kan dat soort klachten wel veroorzaken...

    Reageer
    #13

    zou kunnen maar ik ben nog steeds een beetje bang voor kanker.ik stond net met de buurman een praatje te doen en steeds voel ik het in de ademhaling en alsof er een blokkade in de keel zit,waarschijlijk door slijmen..maar stel je hebt longkanker zou je dan deze klachten ook kunnen hebben?

    Reageer
    #14

    de ontlasting word ook steeds geler, een paar dagen terug had ik al gele ontlasting met wat bruine vlekken erin .nu zijn de bruine vlekken eruit en is het helemaal geel van kleur. waar kan dit aan liggen?

    Reageer
    #15

    Dat zou op een probleem van de galwegen kunnen wijzen.

    Reageer
Reageer op: Buikklachten na ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief