Buikklachten

 • #1

  Sinds zondag ochtend heb ik last van me buik. Een branderige of zeurige gevoel in me buik. Me maag lijkt ook betrokkeb. Ik moet boeren laten. Ik ben ook misselijk en voel me niet lekker.

  Nu heb ik wel de diagnose colitis ulcerosa maar de afgelopen jaar heb ij geen enkele last ervan gehad, dus wat ik nu heb komt voor mij geheel onverwachts. Ik had de avond daarvoor wel een gerecht gegeten wat ik al minstens 1 jaar niet gegeten heb en ik dacht dat het daardoor kwam, maar nu een dag later heb ik in de avond last. De middag viel het wel mee. Zou ik een buikgriep kunnen hebben of zou het komen dat ik teveel vezels binnen heb gekregen?.

  Kun je van corona soortgelijke klachten hebben?

  Reactie
  #2

  Buikgriep zou kunnen, maar dat merk je dan snel genoeg. Je krijgt dan diarree.
  Van Corona is dat niet

  Reactie
  #3

  Ja want met het boeren komt ook maagzuur mee. Ik heb een zware opgeblazen buik en die misselijkheid gaat erin mee. Gister was het even so intens dat ik op bed ben gaan liggen en in slaap viel. Nu gaap ik veel, voel rillingen, darmen rommelen en dan die maagzuur. En een zware zeurige buik. De reden is volledig onduidelijk. Nu heb ik al heel lang geen buikgriep meer gehad. Diarree heb ik nog niet. Gewoon normale ontlasting alleen wat vettig. Ik heb in de tussentijd geen vettige dingen gegeten waar ik normaal niet tegen kan.

  Reactie
  #4

  Maar even afwachten dan. Als de klachten aanhouden neem dan even contact op met de huisarts

  Reactie
  #5

  Ja net dacht ik dat ik over me nek moest. Ik heb een bak hier liggen maar moest alleen hoesten. Op dit moment denk ik sterk aan een buikgriep ook omdat me hartslag ineens best snel gaat

  Reactie
  #6

  Maar even afwachten dan

  Reactie
Reageer op: Buikklachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief