Buikklachten

  • #1

    Hoi ik heb sinds zaterdag last van me darmen en maag. Het eten lijkt heel lang in me maag te zitten dus ik ben er misselijk bij en boeren. Kotsen is nog niet gebeurd. Ook mij darmen zijn totaal van streek. Het borrelt soms enorm hard, ik heb aandrang maar er komt niks en mij ontlasting is erg licht en raar gevormd en zinkt gelijk naar beneden. Ik heb al vaker last van mij darmen, een jaar terug heb ik alles laten controleren met een kijkje in mij endeldarm en dikke darm. Er was niks te vinden en ook niet in mij bloed. In mij ontlasting vonden ze echter een parasiet, maar nogmaals dat is 1,5 jaar terug. De naam was Blastocystis hominis. Ik heb geen last van diarree wel brei achtige ontlasting dat dus gelijk zinkt. Ook voel ik me erg gestrest dankzij dit en voel me erg onrustig. Ik heb wel ontlasting iedere dag, maar ik lijk steeds niet uitgepoept te zijn en ook moet ik soms enorm veel moeite doen om het eruit te krijgen. Er zit geen bloed in me ontlasting. Ik ben een jongen van 24 jaar. Is dit nog steeds de parasiet of een ontsteking? Of verstopping?

    Reageer
    #2

    Ik zou,als ik jou was, met dit verhaal en deze klachten, terug gaan naar de huisarts.

    Of de parasiet nog of weer aanwezig is, kun je via een forum niet vaststellen, daar zal onderzoek naar gedaan moeten worden.

    Neem dus even contact op met je huisarts en vraag of het verstandig is opnieuw een ontlastingonderzoek te laten doen.

    Reageer
Reageer op: Buikklachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief