schokkende ademhaling

 • #1

  Beste Mensen

  Sinds een paar dagen heb ik last van een schokkend inademen. Niet constant maar om de zoveel tijd als ik inademen lijkt het te haperen zeg maar of te stokken. Uiteindelijk kan ik gewoon diep inademen maar het is best angstig want ik weet niet wat het is. Misschien moet ik er bij vertellen dat ik last heb van dat mijn hart wel eens overslaat en ik last heb van hyperventileren de laatste tijd en dus mezelf focus op de ademhaling waardoor ik verkeerd ademhaal (volgens mij niet door mn buik) en gespannen en geforceerd erbij loop hier dus als het gewoon hier aan kan liggen hoor ik het ook graag stelt me wel gerust.

  Groet Grungo

  Reageer
  #2

  er is een goede oplossing: ademtherapie! Lijkt zo simpel, is het ook, gewoon aan te leren. Huisarts weet de weg, vraag het hem,
  Sterkte Brenda

  Reageer
  #3

  Hier net hetzelfde probleem. Heb dit nu al 4 dagen. Weet u wat het uiteindelijk was?

  Reageer
  #4

  Iemand die deze klacht herkent? En eventueel ook weet wat dit is? Ik heb er namelijk ook last van. Net alsof er een soort spasme van 1 a 2 seconde mijn keelholte dichtknijpt waardoor mijn inademing stokt. Huisarts had me aangeraden om te ontstressen. Dit heb ik afgelopen 3 weken gedaan. (Vakantie genomen, sauna , massage,lezen,...) Maar helaas blijft deze klacht aanhouden. Ik heb trouwens ook veel last van "hikboeren". Terwijl ik boer maakt mijn lichaam een schokje zoals bij een hik. Af en toe komt er ook een hikgeluid. Had dit vroeger ook wel eens maar nu is het echt meerdere malen per dag. Weet niet of dit verband houdt met de rare ademhaling.

  Reageer
Reageer op: schokkende ademhaling
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief