Soms heel moeilijk ademhalen

  • #1

    Heey ik heb even een belangrijke vraag, het is een beetje moeilijk uit te leggen. Soms lijkt het net of ik heel diep en veel lucht wil binnenkrijgen? Soms gewoon als ik bijvoorbeeld zit te computteren, en ineens wil ik heel veel lucht naarbinnen krijgen, en daarna nog een paar keer. Op zulke momenten kan ik echt moeilijk ademhalen. Het doet geen pijn, maar het is héél irritant, en ik krijg dan bijna geen lucht door.

    Ik hoop dat jullie me kunnen helpen, het is echt moeilijk.

    Reageer
    #2

    Als deze klachten situationeel optreden lijkt er geen sprake van een somatische aandoening. De meest voor de hand liggende oorzaak ligt in de richting van hyperventilatie, angst of spanningen, maar dat kan eigenlijk alleen door een arts worden vastgesteld die de longen kan beluisteren middels een lichamelijk onderzoek.

    Reageer
    #3

    Hallo Erik,
    Ik herken je problemen. Komt waarschijnlijk door stress en spanningen. Ik heb het ook, omdat ik in de PWW zit! Gewoon op tijd naar bed en blijf rustig ademhalen.

    Reageer
    #4

    Hoi hoi,
    Ik heb laatst ook veel last van, erg vervelend, vroeger ook vaak gehad.
    Ik denk (tenminst bij mij) dat het komt door het drinken van koolzuurhoudende dranken.
    Een week geleden had ik een fles fernandes open, hij is inmiddels al paar dagen op. Vandaag heb ik mezelf betrapt dat het mij ademhalen beter gaat.
    Ik weet niet wat de medische verklaring hiervan is.
    Probeer het maar , misschien is het een oplossing.
    Succes....

    Reageer
    #5

    ik heb hetook !! ik maak mij vaak zorgen omdat ik denk dat ikga neervallen niet dat het zo voelt maar ik heb er wel schrik voor kan dat ???

    Reageer
    #7

    Ik heb hier ook last van, dan doe ik gewoon mijn dagelijkse dingen en opeens moet ik heel hard ademhalen en voelt het alsof ik niet genoeg zuurstof binnen krijg

    Reageer
Reageer op: Soms heel moeilijk ademhalen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief