Benauwd na (te) veel eten

  • #1

    Hallo,

    Afgelopen jaren is het een beetje een terugkerend thema dat ik me benauwd kan voelen na teveel eten. Ik heb wel het idee dat erop letten of drukte het kan verergeren.

    Het is wel iets wat al jaren af en aan speelt, maar ik sta er niet iedere maand bij stil.

    Kan dit iets ernstigs zijn of herkennen mensen dit?

    Ik was afgelopen winter ook in Oostenrijk op vakantie waar ik heel veel heb kunnen ontspannen maar ook veel (vet) heb gegeten. Ik zat dan ook vaak heel vol en moest Savonds zelfs weleens overgeven. Toen ik minder at, hoefde ik niet meer over te geven.

    Maar ik ben nu bijvoorbeeld thuis en flink verkouden. Als ik me nu inspan en (veel) eet dan krijg ik het ook echt even benauwd. Als ik dan even ga zitten en rustig aan doe en het eten zakt dan verdwijnt dat weer.

    Ik ben ook klein van stuk, geen idee of dat ook een rol kan spelen.

    Reageer
    #2

    Te veel eten is dus voor niemand goed en ja daar kun je dan klachten van krijgen en hetzelfde geldt dus voor veel vet eten... Je moet dus niet op zoek naar iets ernstigs maar gewoon normaal en niet te veel eten.

    Reageer
Reageer op: Benauwd na (te) veel eten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief