Kortademig, moe en pijn in borst

  • #1

    2 weken geleden ben ik geopereerd geweest aan mijn knie en heb sindsdien enorm veel last van kortademigheid (ook in rust ). Dacht eerst dat het van de medicatie kwam maar ik pak al meer dan een week enkel Dafalgan. Ben al bij de huisdokter geweest en die gaat er van uit dat ik hyperventilatie aanvallen krijg maar toch ben ik ongerust...:-( Ook ben ik snel uitgeput en tril ik omdat ik niet kan volgen met mijn ademhaling. Mijn hartslag ligt in rust rond de 100/min. Iemand die me kan helpen aub? Alvast bedankt!

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Als je dit sinds OK hebt kun je een longembolie hebben geschoten. Lijkt me vrij onwaarschijnlijk maar als je been langere tijd geimmobiliseerd is geweest (weet ik niet?) dan is dat toch een mogelijkheid.

    Reageer
    #4

    Weet niet of je wel andere medicatie hebt gebruikt. Medicijnen zorgen voor verlies van vitaminen en mineralen, wat zich naderhand niet zomaar herstelt.  Pijnstillers werken ook ontregelend op je hormonen.  Paracetamol wel  minder dan andere medicijnen. Weet ook niet of je narcose hebt gehad. Die zorgt voor verlies van B12 en taurine en is een belasting voor je lichaam, die je zou moeten ontgiften. En natuurlijk is een operatie zwaar voor je lichaam. Zorgen voor voldoende eiwitten. Een orthomoleculair therapeut zou je hele gezondheid helpen ondersteunen.

    Reageer
Reageer op: Kortademig, moe en pijn in borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief