Veel vastzittende slijm tijdens zwangerschap

  • #1

    Hallo,

    Ik ben momenteel 20weken zwanger en sinds ongeveer 5 weken zwanger heb ik veel last van vastzittend slijm in mn keel. Ik loop de hele dag te hoesten en zodra ik me ook maar iets inspan dan ben ik zo benauwd dat ik een tijdje niet meer kan stoppen met hoesten. Op zich kan ik dit met het nemen van veel rust redelijk overzien, enkel lijkt het steeds erger te worden. Nu weet ik dat hoestdrankjes niet mogen tijdens zwangerschap dus vroeg ik mij af of er een ander middel wel veilig te gebruiken is. Want ik word er onderhand helemaal gek van..

    Reageer
    #2

    Ga eerst eens naar de huisarts met de klachten. Die kan er dan wellicht meteen iets voor voorschrijven

    Reageer
    #3

    Ik zou in elk geval uitkijken met zuivel en suiker omdat die slijmbevorderend werken. Histaminerijke voedingsmiddelen werken ongunstig voor je huid en slijmvliezen. Misschien wat voedingssupplementen. Bij de betere vitaminezaak kunnen ze wel advies geven over een natuurlijk middel.

    Reageer
Reageer op: Veel vastzittende slijm tijdens zwangerschap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief