fetisch bij puber

  • #1

    Ben Mama van zoontje van 13,puber al mss,Nou heb hem al paar heer betrapt dat hij op badkamer in wastobbe zit te kijken en dat hij dan een gedragen en vuil slipje van mij in zijn handen heeft,ook als ik zijn bed opdek heb ik al is een gedragen en vuil slipje van mij in zijn bed gevonden,Wat moet ik daar nou van denken?is dat normaal dat pubers dat gaan doen zoiets?Zal het de bedoeling zijn dat hij er aan gaat ruiken ofwat dan ook?
    Wat moet ik als Mama nu denken wat hij met mijn slipjes doet?gebeurt dat vaker dat jongens zoiets gaan doen?Gaat het gewoon om de geur dat je het hebt gedragen ofwat?
    Ben radeloos,Mama38j.

    Reageer
    #2

    Als je wilt weten wat je zoon met je slipje doet of waarom hij dat doet, zul je het gesprek met je zoon moeten aangaan en hem dat vragen. Misschien heeft hij dit wel uit Porno films overgenomen.

    Reageer
Reageer op: fetisch bij puber


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief