Help broek geplast

  • #1

    Zonet ik ging nog naar het huis van een vriend omdat ik het bijna niet meer hield maar toen had ik het al gedaan. Zijn moeder heeft het ook gezien en die is vriendin met mijn moeder. Ze zal niets vertellen, maar wordt dat niet zoiets van wel vertellen maar niets zeggen en dan ben ik nog erger lullig dus wat kan ik doen.

    Reageer
    #2

    Dat kan gebeuren als de nood hoog is en je niet op tijd kunt plassen. Geen drama van maken. Dat komt wel vaker voor. Gewoon aan je moeder vetellen. Ze zal de was toch tegenkomen neem ik aan

    Reageer
    #3

    Bedankt John. De was kan ik zelf hoor als er morgen niemand is maar ik heb het al verteld. Viel erg mee was helemaal niet erg. Ik hoefde me niet eens te schamen. Dat was makkelijk, maar ik schaam me toch.

    Reageer
    #4

    Ik snap dat je je schaamt maar geloof me dat is nergens voor nodig. Dat komt vaker voor dan je denkt

    Reageer
    #5

    John heeft gelijk. Dat komt vaker voor ook bij stoere jongens omdat die niet bij een beetje aandrang al hun plasje gaan wegbrengen. Ik heb hier twee van die stoere binken. Een van 6 en een van 29 en jullie mogen raden wie er pas met een vuurrode kop thuiskwam en gelijk onder de douche moest. Had het ook net niet gehaald.

    Reageer
    #6

    Bedankt Oceaan. Ik kan het me nu wel voorstellen. Ik moest zo nodig dat ik dat ook als ik 29 ben niet meer op kan houden. Ik ben nu 15 en wordt je blaas dan nog sterker? Ik kreeg ook nog een leuke reactie van een meisje uit de klas. Ik schrok me rot dat zij het had gezien, maar ze had het ook gehad en ze begreep het helemaal. Dat helpt me want ik schaam me nog. Ik zal toen ook wel vuurrood zijn geweest.

    Reageer
    #7

    Niet meer schamen. Leuk van die meid. Vrouwen maken ook geen drama van een keer een plas in je broek.Geen idee tot wanneer je blaas sterker wordt. Je kunt hem ook oefenen. Bekkenbodem oefeningen heet dat. Maar of dat verstandig is als je net alles in je broek hebt gedaan weet ik niet. Vraag het de moderator. Ik zou het nu een posje niet lang ophouden.

    Reageer
    #8

    @Ocean

    Bekkenbodemoefeningen is iets anders dan je plas te lang proberen op te houden.
    Een fysiotherapeut of bekkenbodemtherapeut kan je er bij helpen,dat is beter dan doe-het-zelven

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Help broek geplast


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief