In broek geplast 16jaar

  • #1

    Dus een vriend van me moest tijdens de les dringend plassen maar het mocht niet van de leraar.Had hij maar tijdens de pauze moeten gaan zei ie.Maar de les duurde dus nog twee uur en het was echt onmogelijk voor L. Om het op te houden.Later vroeg hij nog een keer of hij naar de wc mocht en zei ook dat het dringend was maar nee nog steeds niet.En niet veel later plaste hij dus in z'n broek.Ik zat naast hem dus kon zien dat hij echt totaal in z'n broek had geplast en dat er een hele plas onder z'n stoel lag.Hij is toen dan maar de klas uitgelopen en naar huis gegaan maar ik veronderstel dat iedereen wel heeft gezien wat er gebeurd en heb later ook met hem gesproken en hij vond het ook heel erg gênant en is bang dat ze hem erover zullen uitlachen.Het is niet de eerste keer dat dit gebeurd want hij heeft best wel een zwakke blaas.Zou hij toch niet beter eens naar de dokter gaan?vind het zelf toch niet echt 'normaal' dat dit zo vaak gebeurd.

    Reageer
    #2

    Niet iedereen heeft een even sterke blaas.
    Ik begrijp natuurlijk ook dat er regels zijn op school. Als dat niet zou zijn zou iedereen constant naar toilet moeten en was de klas leeg. Maar er zijn natuurlijk grenzen. Als ik zo erg naar toilet zou moeten zou ik dus gewoon gaan. Geen leerkracht die me daar vanaf zou houden.
    De klas zou dus niet de leerling moeten uitlachen maar het juist voor hem opnemen en de leraar erop aanspreken dat het geen stijl is om iemand zo af te laten gaan in de klas. Er wordt altijd veel gesproken over pesten: Dit is dus een voorbeeld hoe een leraar er aan bijdraagt dat iemand gepest gaat worden. Dit zou dus iedereen in de klas kunnen gebeuren.

    Reageer
    #3

    Vind ik dus ook.Maar het probleem is dat L. zich erg schaamt voor zijn probleem omdat hij wel regelmatig in z'n broek plast.Door het feit dat hy 16 is vinden anderen het nogal belachelijk dat hij zijn plas niet meer kan ophouden en opeens in z'n broek begint te plassen.Ik heb hem erover aangesproken dat hy misschien tog een naar de dokter zou kunnen gaan voor zijn probleem.Al vind hij dit geen goed idee omdat hij denk dat ze hem niet serieus zullen nemen en dat iedereen wel eens in z'n broek plast als het erg dringend is.En het zou idd eens moeten besproken worden met die leerkracht want het is weg degelijk zijn fout omdat ie L. niet naar de wc wou laten gaan.
    Groetjes:)

    Reageer
    #4

    Het overkwam mij toen ik vijftien was op dezelfde manier. Je moet natuurlijk gewoon het lokaal uit lopen, maar omdat daar gedonder van komt stel je het uit zolang je het nog op kunt houden. Pas als je voelt dat je het niet meer houdt wil je wel weglopen maar dan heb je alle kracht in je spieren nodig om het nog op te houden . Nou dat was ellendig zitten kan ik je wel vertellen. Weet er nog alles van het nog al is het bijna twintig jaar geleden. Het siste in mijn broek zo erg was het en zo lullig dus.
    Maar goed het is gebeurd geen drama van maken.
    Hier kan hij niets aan doen, maar als het echt vaker gebeurd even met de huisarts praten In ieder geval met die leraar praten als dat nog nodig is; Niet te gauw aan de tena of hoe dat heet voor mannen beginnen, ook al heb je een zwkke blaas. Voor één natte broek in de paar jaar niet je leven in een luier gaan leiden.Sterkte van Paul

    Reageer
    #5

    Ben een meisje van 10 jaar Heb ik ook wel is gehad ik moest super nodig tijdens de les maar mocht niet van de leraar we hadden een super lange les moest nog niet heel nodig dus ik dacht ik hou het wel op 1 uur later vroeg ik het nog een keer en weer mocht het niet de les duurde nog 3 uur ik kon het echt niet lang meer ophouden 5 minuten later plast ik volledig in mijn broek schaamde me echt dood

    Reageer
    #6

    Ik heb deze berichtjes eens goed gelezen. Ik vind dat die leerkracht eens goed zou moeten berispt worden door de schooldirecteur. Het betaamd niet dat hij leerlingen laat in hun broek plassen omdat hij ze niet naar het toilet laat gaan. Dat zou moeten verboden worden vind ik. IK ben 68 jaar en vroeger in de kleuterklas was er ook een non , die een meisje weigerde van naar het toilet te gaan. Het arme kind kakte en plaste ook in haar broekje. S namiddags is haar moeder mee gekomen en heeft die non haar kap van haar  hoofd getrokken en enkele rake klappen gegeven. Sinsdien is dat  nooitmeer voorgevallen. Die  non had haar les geleerd. Dit is niet verzonnen maar echt gebeurd.

    Reageer
    #7

    Precies, als het echt dringend is dus dat je moeite krijgt met ophouden dan moet je kunnen gaan. Gewoon op dat moment nog een tweede keer vragen en bij nee ( ik kan me het niet voorstellen)  vriendelijk sorry zeggen en gewoon naar de WC gaan. Je ziet wel wat voor straf je krijgt.

    Reageer
Reageer op: In broek geplast 16jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief