Af en toe in de broek plassen

  • #1

    Zijn er meer jongens/mannen die soms nog wel eens in hun broek plassen? Mij gebeurt het een paar keer per jaar. Eigenlijk nooit omdat ik nodig moet en het niet meer kan ophouden, maar altijd door andere oorzaken.
    2018 telt ook alweer één natte broek. Ik was laat op een verjaardagfeestje blijven hangen en een vriend bedacht opeens dat het leuk was om mij te gaan kietelen. Ik kreeg daar echt een hysterische slappe lach van en liet een wind. Daardoor kreeg ik nog meer de slappe lach en plaste ik in mijn broek.
    Ik heb vorig jaar ook eens in mijn broek geplast toen ik op de snelweg opeens keihard moest remmen en op een spreekwoordelijke haar na van mijn voorganger tot stilstand kwam. Terwijl ik opgelucht adem haalde, liep mijn blaas leeg.
    Ik ken eigenlijk niemand anders die dit soort 'ongelukjes' ook wel eens heeft. Ik kan het verder normaalgesproken wel lang en goed ophouden.
    Heel soms (minder dan één keer per jaar) plas ik wel eens in mijn bed. Eigenlijk is het dan altijd zo dat ik droom dat ik heel nodig moet en eindelijk ergens kan plassen. Eén keertje is het ook gebeurd toen ik bij een meisje sliep. Gelukkig schrok ik toen wakker toen ik net begon te plassen. Ik kon het afknijpen en snel naar de w.c. om verder te plassen. Mijn natte boxershort heb ik toen in mijn jaszak gedaan en ben naakt verder gaan slapen. Ik hoop dat het me echt nóóóit zal overkomen dat het in zo'n situatie helemaal misgaat.

    Reageer
    #2

    Misschien is het goed als je met die klachten toch maar eens naar de huisarts gaat.

    Reageer
    #3

    Ik ben een vrouw en heb pas nog heel erg in mijn broek staan plassen. Opeens moest ik heel erg nodig. Ik was op straat en kon nergens hurken. Ophouden ging totaal niet meer. Op stil plekje benen wijd gedaan en gigantisch staan plassen. Kon echt niets anders meer, tegenhouden ging totaal niet. Gelukkig had ik een rokje aan. Daarna meteen luierbroekjes gekocht. Nu aan.

    Reageer
    #4

    Je bent niet de enige, ik ben 21 en het gebeurt mij ook af en toe. Mijn blaas is vrij zwak en ik kan het dus niet heel lang ophouden ... Als alles tegen zit en ik moet te nodig haal ik het niet tot de WC.

    Van het lachen of van schrik gebeurt me heel soms maar meestal niet meer dan een straaltje. Soms wel genant als het net zichtbaar is.

    Reageer
    #5

    Kan te maken hebben met een overactieve blaas. Dat kan te maken hebben met tekorten aan diverse vitaminen, mineralen en andere stoffen, zoals magnesium. De balans tussen acetylcholine en dopamine kan verstoord zijn. Dan is het dopamine te laag. Diverse voedingssupplementen kunnen de aanmaak van dopamine bevorderen. Pompoenpitten schijnen te kunnen helpen bij een overactieve blaas. In pompoenpitten zit veel zink. Ook hebben veel mensen een tekort aan silicium.

    Verder kan soms bekkenbodemfysiotherapie helpen. Beter eerst dit soort dingen proberen dan meteen aan de luiers. En ga ook zelf op onderzoek uit.

    https://gezonderleven.com/10-natuurlijke-behandelingen-overactieve-blaas/

    Reageer
    #6

    Maar het voelt gewoon heel veilig met een luierbroekje aan. Niet dat ik er expres in ga plassen, maar als het niet meer gaat en ik het moet laten lopen, is het niet zo erg. Pas nog een ontruiming van een station meegemaakt. Ik moest gigantisch plassen en zou nog wel tot het toilet hebben gehaald, maar we moesten naar buiten. Zo blij dat ik ongezien toch lekker kon plassen.

    Reageer
    #7

    Ik ben 35

    Ik heb zo om de drie tot vier maanden wel is een natte broek. Ook gewoon dat ik echt niet meer kan ophouden of er geen toilet in de buurt is.

    Net zoals engeltje hier boven zei het echt niet meer kunnen ophouden

    Dit jaar heb ik al twee keer zo iets gehad

    Gewoon te lang gewacht

    Reageer
    #8

    Als man kan het soms helpen om je penis dicht te knijpen.. Is bij mij al vaak een goed laatste redmiddel geweest in benarde situaties! Gewoon wat druk uit oefenen op je eikel, kan soms zelfs via je broekzak. Soms komt er toch een klein straaltje uit maar alles beter dan een natte broek toch?

    Meer mannen die hier baad bij hebben?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat dichtknijpen helpt inderdaad, maar bij mij is het dan eigenlijk al te laat. Afgelopen vrijdag (Koningsdag) stond ik in de rij bij een plaskruis met een hand in mijn broekzak de boel dicht te knijpen, maar toen ik eindelijk aan de beurt was, moest ik toch even loslaten om mijn broek open te kunnen maken met een drijfnatte boxer tot gevolg...

    Reageer
    #10

    Hey Engeltje,

    Als je echt een flinke plas in een luierbroekje doet gaat dat dan niet lekken?

    Reageer
    #11

    Ben 23 en plas ook nog af en toe in mijn broek. Mijn blaas controle is vet zwak als ik nodig moet. Problemen zijn tegenwoordig gelukkig meestal beperkt tot uitgaan festivals enzo vooral met alcohol en drugs.
    En het weer speelt ook mee, met koningsdag was het koud en regenachtig en ging het dus mis, ik haalde de wc niet na een biertje. Met bedrijdingsdag was het lekker weer en had ik geen last van hoge nood ondanks bier op.

    Reageer
    #12

    Luier aan?

    Reageer
    #13

    Tsja als je in je broek plast of poept is een luier gewoon de beste optie, dus voor iedereen die dit doet wen er maar aan. beter een luier in je broek dan een natte of vieze broek!!!

    Reageer
    #14

    Daar ben ik het helemaal mee eens! luiers zijn gewoon de oplossing voor dit soort problemen.

    Ze zitten lekker zacht en als je in je broek plast (luier) absorberen ze goed dat je er totaal niets van merkt!!!

    Reageer
    #15

    Ik moest net de wagen naar de parkeergarage wegbrengen omdat er om 22uur een parkeerverbod geld.
    Ik moest nog niet zo heel nodig en zei voor dat kwartier hou ik het zeker nog wel.
    Maar ik was net uit gestapt en nog maar een tiental meter van de auto af of er kwam een klein straaltje in mijn broek terecht. Zonder enige aanleiding.
    Ik stap snel verder maar na een minuut of vijf liep alles in mijn broek.
    Tegenhouden ging gewoon niet meer.

    Reageer
Reageer op: Af en toe in de broek plassen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief