13 jarige !! jongen plast in zijn broek

 • #1

  Onze 13 jarige (!) zoon Bert heeft donderdagnamiddag op school in zijn broek geplast.

  Op school waar onze zoon zit mag niemand gaan tijdens de lessen, maar toch, ik denk dat iedere normale 13 jarige het toch altijd kan ophouden tot aan de pauze?

  Zouden we met hem naar een uroloog moeten gaan ?

  Reactie
  #2

  Als hij het eerst lang heet opgehouden en zelf wist dat hij het niet meer op zou gaan houden is er niet veel aan de hand. behalve dat hij als het zo dringend wordt gewoon zonder toestemming weg moet lopen;

  Is het vrijwel onverwacht gebeurd dan naar de arts.

  Reactie
  #3

  Mijn zoon plast constant in zijn broek
  http://www.dokter.nl/forum/Kinderen/195709-Mijn-zoon-plast-constant-in-zijn-broek.html

  Broekplassen...hoe reageren?
  http://www.dokter.nl/forum/Kinderen/165217-broekplassen...hoe-reageren.html

  Nog niet zindelijk
  http://www.dokter.nl/forum/Kinderen/158790-niet-zindelijk.html

  Mijn man heeft in zijn broekgeplast
  http://www.dokter.nl/forum/Nieren-blaas-urine/178387-Mijn-man-heeft-in-zijn-broekgeplast.html

  Reactie
  #4

  Het is dan ook van de zotte dat je tussendoor niet naar de wc mag als je nodig moet, ik zou hem zeggen om gewoon te gaan als je nodig moet en ieder geval niet in de klas in je broek te plassen! Iedereen heeft wel eens dat hij/zij heel nodig moet, bv van de kou, veel gedronken, vergeten, whatever, belachelijk dat zo'n school daar geen rekening mee houdt.

  Reactie
  #5

  Gewoon uit de les lopen zonder toestemming was voor onze zoon geen optie want op de school zijn de toiletten altijd gesloten tijdens de les. Niemand kan dan dus gaan. (Het is een nogal strenge school).

  Het is gebeurd (het broekplassen) rond 14u 's middags.
  Hij zei dat hij tijdens de middagpauze nog niet echt nodig moest dus misschien moeten we toch maar eens naar een uroloog gaan ?

  Reactie
  #6

  tja als je zo dringend moet en je mag niet........nix mis met die jongen, maar wel met die school.

  Reactie
  #7

  Vind het te belachelijk voor woorden dat ze de wc's sluiten tijdens de lessen!
  Ik snap dat er regels en discipline moeten zijn maar vind dit wel erg ver gaan.
  En wat nou als iemand op de school blaas onsteking heeft of problemen met zijn/haar blaas of darmen!

  Denk niet dat u bij de dokter moet gaan zitten maar bij de directeur van de school!

  In elk geval erg veel succes en het beste gewenst

  Reactie
  #8

  Vervelend voor hem, maar verder niets aan de hand. Ik was 33 en wilde het tot thuis ophouden, maar moest een fietser die was gevallen helpen. Toen die in de ambulance lag met de grootste nood naar huis, maar vlak voor ik thuis was.....ja dus. Vertel hem dat maar en dat het dus iedereen kan overkomen

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Grappig dat je er zo makkelijk over praat Martin. Het is bij mij al jaren geleden en ik voel me nog steeds ellendig als ik er aan denk en als mijn vrouw of kinderen erover beginnen probeer ik wel mee te lachen, maar dat lukt niet.

  Reactie
  #10

  normaal moet hij het kunnen ophouden tot na de les of tot het speeltijd of kan het zijn dat hij een blaasonsteking heeft ga naar de dokter en laat de dokter hem na kijken

  Reactie
  #11

  Anoniem schrijft:

  Gewoon uit de les lopen zonder toestemming was voor onze zoon geen optie want op de school zijn de toiletten altijd gesloten tijdens de les. Niemand kan dan dus gaan. (Het is een nogal strenge school).

  Mijn god!!
  Mijn god!!

  Ik zou even afwachten met naar de huisarts gaan, maar in ieder geval met de directeur van de school gaan praten... Dit is niet best hoor!

  Reactie
  #12

  mijn zoon van 12 had dat ook laatst hij zij dat hij een blok uur had en al voor dat blok uur moest plassen

  Reactie
  #13

  Als een jongen niet na de lunch of na een pauze waarin voldoende tijd is om te plassen twee uurtjes zijn plas kan ophouden, vind ik dat ofwel zeuren ofwel er is echt iets aan de hand.

  Reactie
  #14

  in beginsel heb je gelijk Toos, maar dat kun je in die pauze wel eens vergeten zijn. Moet je dan de hele tijd met buikpijn zitten? en de angst dat je het in je broek doet en als dat dan ook nog gebeurt heel genant in je natte broek naar huis. Laat zo iemand even plassen toch nietwaar?

  Reactie
  #15

  Ik vind dat een leraar best rekening mag houden met jonge kinderen die het ritme nog moeten leren op zo'n grote school, maar aan de andere kant moet deze jongen leren dat plassen in de pauze moet gebeuren. De waarheid ligt dus in het midden volgens mij.

  Reactie
Reageer op: 13 jarige !! jongen plast in zijn broek
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief