Wat gebeurt er als je in "/> Wat gebeurt er als je in je broek plast? - Medische Forum - Dokter.nl

Wat gebeurt er als je in je broek plast?

 • #1

  Een rare vraag, maar ik snap het niet. Ik rij voor een paar bedrijven een bezorgservice en dan moet je onderweg nogal eens erg drinkend en moet het toch nog wachten. Een paar jaar geleden zo erg dat ik het in mijn broek deed. Iedereen zei toen dat het een ongelukje was en dat je je daarvoor niet hoeft te schamen en vooral niet moest gaan dokteren na een keertje. Alleen eerder gaan. Ik dacht toen niet verder.
  Deze week gebeurde het weer en ik moest zo erg dat ik echt wel begrijp dat het gebeurde, maar ik plaste veel meer in mijn broek dan nodig was. Het bleef maar gaan. Die blaas is niet alleen overgelopen maar eigenlijk leeggelopen.
  Daarna ging het weer uiteraard met heel veel schaamte en hield ik het wel weer al gabik nu plassen bij de minste aandrang. Dat kan eigenlijk niet.
  Wat is er toen gebeurd en vooral hoe hou ik dat tegen.

  Reageer
  #2

  Als je lang genoeg wacht met plassen, dan loopt de blaas idd leeg en kun je niet stoppen. Zorg dat je een lege fles met een brede hals in de auto hebt liggen.
  Je moet gewoon op tijd gaan plassen als je dringend moet.

  Reageer
  #3

  Ik kon het met veel moeite wel weer stoppen toen debergste druk er sf was. Maakt niet veel meer uit want je broek is toch al nat. Misschien bij vrouwen anders. Die fles werkt ook niet.

  Reageer
  #4

  Dennis? Ina?

  Dennis is doorgaans een mannennaam en dan werkt een fles wel

  Reageer
  #5

  Daar ging ik ook van uit John. Die opmerking over die heel brede fles was een grapje om duidelijk te maken dat vrouwen het nog moeilijker hebben. Toch is het mij gelukt om toen de totale overstroming op mijn aotostoel te stoppen. Mogelijk hebben wij sterkere spieren.

  Reageer
  #6

  Vaak kunnen vrouwen dat beter beheersen door een wat sterkere bekkenbodem. Overigens voor vrouwen zou een fles kunnen werken als er gebruikt wordt gemaakt van een zgn plasgootje speciaal voor vrouwen bedacht

  Reageer
Reageer op: Wat gebeurt er als je in je broek plast?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif