Pfeiffer kind 8

 • #1

  Ik heb een zoontje van 8 jaar die vorig jaar in november pfeiffer had. Hier had hij 2/3 weken later geen last meer van. Na ruim een maand en sinds half januari is hij diverse keren steeds 1 dag ziek en klaagt hij herhaaldelijk over hoofdpijn, duizeligheid en soms wat verhoging. Hij is dan erg moe en ziet er ook bleek uit. Volgens huisarts komt dit terug vanuit de pfeiffer. Verder merkte hij op dat hij een lichte hartruis hoorde maar dat dit meestal onschuldig is. Hiervoor krijgt hij vrijdag nogmaals controle.
  In hoe verre kun je meegaan bij het verhaal van pfeiffer als hij ruim een maand niet meer ziek hiervan geweest is. Kan dit bloedarmoede zijn of een andere oorzaak hebben?
  In november zijn we ook bij een kinderarts geweest. Kun je die ook op eigen initiatief weer contacteren aangezien de huisarts weer over pfeiffer begint?

  Reageer
  #2

  Hoi! Misschien kun je het beste bloed laten onderzoeken in bloed kun je zien of hij heeft of niet

  Reageer
  #3

  Hoi,

  Je kunt meerdere keren Pfeiffer krijgen,het kan dan weer aanwakkeren als je weerstand wat lager is,weet ik uit ervaring.
  Bijvoorbeeld door stress,vermoeidheid of een verkoudheid of griep.
  Ik zou dus idd een bloedonderzoek aanvragen.
  Bloedarmoede kan ook en dat kan weer de Pfeiffer triggeren.
  En je kunt zelf ook even contact opnemen met de kinderarts om te vragen of die het verstandig vindt dat je zoon weer gezien wordt.
  Mocht je toch een nieuwe verwijzing nodig zijn,zal het ziekenhuis dat dan wel vertellen.

  Reageer
Reageer op: Pfeiffer kind 8
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief