Opgezette Lies

  • #1

    Hallo,
    mijn zoon van 2,5 jaar heeft sinds gisteren een opgezette lies.(zie foto) Nu hebben wij gebeld met de huisartsen post en deze zeiden het is vast een opgezette klier. beetje vreemd naar onze mening. Wie kan me helpen ? [img size=150]http://usera.imagecave.com/ephy/DSC04222.JPG[/img]

    Reageer
    #2

    Een opgezette klier, dat is best mogelijk, maar een klier zet niet zomaar op. Weet je of de kleine gestoken is door een bij of zo; Kinderen geven soms niet zo makkelijk aan dat dit gebeurt is. Hier kan door een allergische reactie de kliere op gaan zetten. Als dit zo is moeten de klieren in hals en okseltjes ook gezwollen zijn.

    Het zou ook een liesbreukje kunnen zijn, echter, als de zwelling op zijn plaats blijft kun je dit uitsluiten. Zakt de verdikking het naar beneden het balzakje in, moet je zeker naar de huis / kinderarts.

    Reageer
    #3

    zou morgen maar even naar de huisarts gaan!
    Brenda

    Reageer
    #4

    Dankje

    morgen maar naar de dokter.

    Reageer
    #5

    dat kan best een liesbreuk zijn mijn zoontje van ander half is er net aan geholpen 2 week terug.
    gr tiny.

    Reageer
    #6

    Zijn er klachten van pijn? Koorts? Kan hij normaal bewegen? Zijn z`n balletjes normaal. Kun je de balletjes aanraken zonder pijn? Is de huid rood?

    je kunt het beste inderdaad even naar de dokter gaan. Zien zegt zoveel meer als woorden!

    Het belangrijkst zou voor mij zijn of hij pijn heeft en wel of niet 'ziek' is.

    Reageer
Reageer op: Opgezette Lies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief