Help!!!

  • #1

    Mijn dochtertje heeft de griep gehad en is nu nog steeds niet erg lekker, heel verkouden en veel hoesten, af en toe koorts.
    Maar sinds een week eet ze bijna niet en ze valt ook ontzettend af. Hoe lang kan dit duren en is dit normaal of moet ik hulp gaan zoeken?
    Groenten weigert ze en fruit en brood krijg ik er heel soms in maar niet veel.
    Wie heeft er tips? Help me alsejblieft want ik maak me er veel zorgen over.
    Ze is trouwens bijna 1. Bedankt!

    Reageer
    #2

    Vloeibaar voedsel, pap enzo, evt weer de potjes groente ed. wil dat wel?
    Drinken is erg belangrijk, doe er extra suiker bij voor de energie, boullon voor het zout.
    Als ze dat ook weigert dan zeker naar de dokter gaan.
    Let goed op uitdrogingsverschijnelen: suf worden, pak een klein stukje vel op van haar hand en loslaten, als het direkt terugschiet is het goed.

    Reageer
    #3

    gewoon zorgen dat ze voldoende drinkt en geef haar gewoon wat ze wel lekker vindt, dus potjes fruit oid.

    Reageer
    #4

    Wat ze lekker vindt eet ze ook bijna niet dus dat maakt geen verschil helaas.

    Reageer
    #5

    Hallo,
    Ik zou toch even naar de huisarts gaan. Je schrijft dat je kindje nog geen jaar is, dan is het toch wel zorgelijk dat ze afvalt. Laat haar even onderzoeken, dan weet je zeker of er iets aan de hand is. Misschien heeft ze keelontsteking ofzo, waardoor het eten pijn doet.
    Sterkte ermee.

    Reageer
    #6

    Ik ben het met Tessa eens. Je kindje is nog te klein om het zo lang aan te zien. Misschien heeft ze wel opgezette amandelen of iets dergelijks en heeft de huisarts een middeltje om dat te verzachten. Ook als de koorts steeds terug komt zou ik dat even laten controleren. Een kindje van amper een jaar hoort niet erg af te vallen bij een griepje.

    Reageer
    #7

    hoe gaat het nu met je dochter?

    Reageer
    #8

    Goed! Ik had de huisarts weer gebeld en aan de hand van vragen die ze stelde bleek dat het allemaal goed ging en dat ik me nog geen zorgen hoefde te maken. En na ruim een week is ze weer gaan eten, eerst kleine beetjes en nu steeds meer dus we zijn weer helemaal opgelucht. Feit blijft dat ze erg afgevallen is maar dat komt er dan vast ook wel weer aan. Bedankt voor jullie reacties, het heeft me erg goed gedaan.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Help!!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief