Pfeiffer

  • #1

    Ik heb begrepen van de GGD dat als een persoon drinken van uit zijn mond in jou mond laat overhevelen dat de kans voor Pfeiffer bijna nihil is. Zowel voor uit de zelfde glas drinken is de kans nihil. !?

    De reden volgens GGD: om besmet te raken met het virus moet je zodanig in contact zijn met het speeksel dat eigenlijk meestal via kussen gebeurt waardoor er genoeg speeksel in aanraking komt !?

     

    klopt dit verhaal ?

    Reageer
    #2

    maar op internet lees je overal dat het juist wel kan

    Reageer
    #3

    Ja, dat klopt. Maar soms kan besmetting toch ook via een glas plaats vinden. Maar dan alleen als iemand met een actieve koortslip het glas heeft gebruikt en er vocht van een blaasje op het glas zit. Maar ook die kans is nog er redelijk klein

    Reageer
    #4

    ik vind het allemaal beetje tegenstrijdig met elkaar

    Reageer
    #5

    net als de hiv conversiegriep, de 1 zegt wel dat keelontsteking en verkoudheid en koorts bij elkaar hoort, de andere zegt weer van niet die zegt alleen koorts met huiduitslag.

    Reageer
    #6

    Mijn zoon heeft onlangs bloed laten prikken omdat hij ontzettend moe is en meerdere aften in zijn mond heeft.Hij kreeg te horen toen de uitslag binnen was dat hij in het "verleden"  Pfeiffer heeft gehad. Op zijn vraag hoe lang geleden dat dan kon zijn, konden ze niet zeggen, het zou kunnen dat het langer geleden is,of hij er nog midden in zit, of nu de nasleep ervan nog heeft, kreeg hij te horen.

    Nu mijn vraag..kunnen ze niet uit de waarde's van het bloed halen/zien of je nu nog middenin de Pfeiffer zit,of dat het langer geleden is?

    Weet iemand dit?

    Reageer
    #7

    Dat is helaas niet te zien.

    Reageer
Reageer op: Pfeiffer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief