Brok onderin keel en overgeven

  • #1

    Ik heb een naar brok achtig gevoel onder in mijn keel, daar in dat kuiltje bij de sleutelbenen. Ik heb al veel gedronken in de hoop het weg te kunnen drinken met water maar lukt niet. Heb ook paar keer overgegeven wat voornamelijk water leek te zijn met wat restjes vlees. Brok gevoel blijft en heb nogsteeda een lichte neiging tot overgeven.

    Ik heb wel veel maagzuur klachten en heb een half jaar geleden een gastroscoop maagonderzoek gehad wat goed was en geen afwijkingen gevonden, dus ik neem aan dat het niet ineens iets ernstigs kan zijn?

    Ik lees op internet over globus Gevoel maar dat zit hoger in de keel bij het strottenhoofd .

    Wat kan dit zijn?

    Lichtjes drukken op dat kuiltje is ook wat gevoelig.

    Ben 24 jaar en man, drink en rook niet.

    Reageer
    #2

    Als je moet overgeven is er toch iets niet helemaal goed met je maag. Dat hoeft zeker niets ernstigs te zijn. Als de klachten aanhouden, ga dan even naar de huisarts.

    Reageer
    #3

    Ik weet nu niet zo goed wat ik moet doen.. ik ga namelijk morgen ochtend om 7 uur op reis, lange vliegreis van 12 uur.. Het overgeven gebeurde misschien ietwat geforceerd omdat ik dus een prop gevoel heb in dat kuiltje bij de sleutelbenen en probeerde te boeren om die prop te laten doen verdwijnen. Als resultaat kwam het water wat ik net had gedronken er direct uit. Elke keer als ik wat water drink moet ik een beetje boeren, alsof er een lucht bel klapt ofzo onderin de keel.

    Als ik onder bij dat kuiltje op mijn keel druk met een vinger krijg ik ook het gevoel of ik moet kotsen..wellicht is dit normaal aangezien je daar niet hoort te drukken..of is het niet normaal?

    Weet nu niet of die reis wel een goed idee is.. wat als ik straks stik in de lucht en niemand me kan helpen..

    Reageer
    #4

    Zou het kunnen dat je een beetje stress hebt vanwege de reis?

    Je gaat beslist niet stikken hoor....

    Reageer
    #5

    Ik keek juist uit naar die reis maar na het avond eten kreeg ik ineens dat nare gevoel. Ik heb dit al is eerder gehad vijf maanden terug maar zonder overgeven. Maar wat zou het kunnen zijn..Lichtjes drukken op die plek is gevoelig, het voelt ook wat dikker ofzo denk ik..wanneer ik water drink voelt het alsof het door een luchtbel moet , even boeren en het water zakt.. echt naar..

    Reageer
    #6

    [quote]Ik keek juist uit naar die reis [/quote] dat wil niet zeggen dat je er dan ook geen stress of spanningen van zou kunnen hebben.

    Het kan natuurlijk ook zijn dat je maagslijmvlies wat overprikkeld is. Maar ja, daar kun je nou ook niet veel meer aan doen.

    Reageer
    #7

    Ben bang nu om iets te eten want zelfs water lijkt soms weer omhoog te komen.

    Zou toch niet iets van een tumor ofzo kunnen zijn dat in 4 maanden tijd is ontstaan en al zover gegroeid is..kort geleden nog laten controleren met zo'n akelige slang door mijn keel omdat ik alsmaar maagzuur oprispingen had maar men kon niet ontdekking waarom

    Reageer
    #8

    Dat is toch wel zeer onwaarschijnlijk....

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Brok onderin keel en overgeven


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief