Langdurig vocht achter het trommelvlies

  • #1

    Hallo allemaal!
    Vanmorgen ben ik toch maar even naar de dokter geweest; het resultaat was; vocht achter het trommelvlies, wat ik al heel erg lang heb.
    Ik ben heel de dag draaiierig in m'n hoofd, m'n oor knapt als ik slik en ik heb oorsuizen aan dat oor.
    HELP! Ik word er zo langzamaan moedeloos van!
    Iemand enig idee wat ik er aan kan doen? Neusspray helpt niets!

    Reageer
    #3

    Vraag de KNO arts een buisje te plaatsen! Ik heb dezelffde klachten al jaren en krijg ieder jaar een nieuw buisje,alles weer opgelost,heerlijk gevoel is dat. Het buisje valt er vanzelf weer uit,de klachten komen dan weer terug en is het weer tijd voor een nieuw buisje! Ik ben overigens al 63 jaaar,en tob al mijn hele leven met dat oor.. Succes ermee!

    Reageer
    #4

    Als u elk jaar buisje(s)krijgt zijn t tubes dan niet iets voor u? Die blijven 2 tot 3 jaar zitten. Mijn zoontje van 2 is een buisjes kindje. Nu krijgt hij nog de gewone ( te jong voot t tubes) maar mijn nichtjes hebben al 3 jaar t tubes en ze zitten er nog mooi in.
    Misschien iets om te overwegen... Succes met alle oorproblemen.

    Reageer
    #5

    ik heb al bijna 2 maanden last van vocht achter mijn trommelvlies en ik hoor en een stuk minder door
    hoe komt ik er snel van af

    Reageer
    #6

    Buisjes...

    Reageer
    #7

    Mijn zoon van 37 heeft reeds 5 maanden problemen met vocht achter trommelvlies. Het is al geprikt en vocht uitgehaald maar het komt steeds terug. Drie weken geleden zijn buisjes geplaatst aan beide kanten. De druk is verlicht maar er blijft vocht uitkomen, droogt dan weer en opnieuw en opnieuw. Hij moet ook veelvuldig snuiten. We proberen verder te zoeken wat te onderliggende oorzaak is. Heeft iemand soms ervaring met dit probleem dat mogelijk verband zou kunnen houden met bepaalde voeding.
    Hartelijk dank

    Reageer
    #8

    Wanner er langdurig vocht achter het trommelvlies zit dat niet spontaan of na medicatie verdwijnt is er een reden om een buisje in het trommelvlies te plaatsen. Dit is een kleine ingreep die door de KNO arts wordt uitgevoerd, meestal in plaatselijke verdoving, soms onder narcose. Hiermee wordt over het algemeen een heel goed resultaat verkregen

    Met vriendelijke groet, Bram

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik ben 56 en heb sinds kort een buisje in mijn linkeroor. Ik had een ingetrokken trommelvlies, vocht en een verstopte buis van E na een flinke verkoudheid. Ik had voortdurend een luid geklak in mijn oor, dag en nacht. Werd er zot van. De kno arts heeft een buisje geplaatst, geklak is weg maar nu heb ik steeds een sissend geluid in mijn oor, dan wat meer dan wat minder. D e arts zegt dat het wel zal overgaan, maar ben bang dat het blijvend is. Heeft iemand hier ervaring mee? Mijn mailadres is [email protected]
    Iemand aub?

    Reageer
    #10

    Heel goed mogelijk dat het sissend geluid door het buisje wordt veroorzaakt. Doorgaans gaat dat inderdaad na enge tijd ook weer weg.

    Reageer
    #11

    En zijn de oorsuizingen voorbij? Ik heb hetzelfde. Neusdruppels met cortisone werken na een maand nog niet. Medrol werkt ook niet.
    [email protected]

    Reageer
    #12

    Ik heb hier ook al een tijdje last van! Heb geen oorsmeer en het voelt alsof er inderdaad water in mijn oor zit. Aan 1 kant en dan een behoorlijk 'vol' gevoel, heel erg irritant! Daarbij ook duizelig. Wie weet wat er aan te doen is? Heb neusspray geprobeerd en ook nog cortisonen maar helpt geen bal!

    Reageer
    #13

    Weet echt niemand een oplossing? Word er helemaal zot van, het lijkt wel of er een prop watten in mijn hoofd zit ofzo! Als ik spray lijkt het gevoel van water in mijn oor alleen maar erger te worden. Is iemand hiermee bekend?

    Reageer
    #14

    Ga naar je huisarts en vraag een verwijzing naar de KNO arts.
    Wellicht zit er inderdaad veel vocht achter je trommelvlies.

    Reageer
    #15

    Maar kan dit vanzelf over gaan???

    Reageer
Reageer op: Langdurig vocht achter het trommelvlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief