Vocht achter trommelvlies

 • #1

  Hii, 1 week geleden tijdens het douchen kwam er water in mijn oor terecht. Normaal gesproken is dit dan dezelfde dag weer weg. De volgende dag had ik het nog, maar ik stond en niet bij stil. In het weekend kreeg ik constante ruis in mijn oren (krakende wind). Ik heb dit nu constant en kan hierdoor niet slapen. Ik ben 4 dagen geleden naar de huisarts geweest en kreeg een neusspray. Dit doet helemaal niks. Weet iemand wat ik nu kan doen, want ik begin door te draaien

  Reageer
  #4

  Als de door de huisarts voorgeschreven medicatie niet werkt, ga dan terug naar de huisarts.
  Zodat die kan beoordelen of het zinvol is iets anders voor te schrijven, je het meer tijd moet geven (er is niet voor niks gezegd na het weekend terug te komen, de spray moet de tijd krijgen zn werk te doen) of dat een vereniging naar een kno arts verstandig is.
  Laat jij bij je huisarts niks horen, gaat de huisarts er van uit dat de behandeling wel aanslaat.
  Ga in ieder geval niet zelf met dingen experimenteren, grote kans dat je je klachten daarmee niet zult oplossen,maar ze eerder erger maakt.
  Je krijgt op dit forum geen advies van (huis)artsen, ga dus terug naar je huisarts voor advies.

  Reageer
  #9

  Het staat duidelijk vermeld in de gebruiksvoorwaarden van het forum.

  Reageer
  #10

  Een pop-up banner was gemakkelijker. Zien ze het meteen.

  Reageer
  #11

  Zien en lezen zijn twee verschillende dingen......

  Reageer
  #12

  Het staat er al wanneer je een vraag stelt. Precies boven de knop: toevoegen

  Reageer
  #13

  @suus

  Dat bedoel ik nou met te laag inschatten. Niemand klikt zoiets zomaar weg oznder te lezen zou je zeggen.. maar blijkbaar wel want ze missen het stukje tekst onderaan bij: stel een vraag.

  @john

  Ik heb het net gezien. Het staat inderdaad onderaan. Maar het blijkt soms wel dat mensen hier vragen stellen dat duidelijk voor de arts bedoeld is. Soms zelf nood situaties.

  Reageer
Reageer op: Vocht achter trommelvlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief