Vocht achter trommelvlies

  • #1

    Goedemorgen!
    Graag wilde ik nog wat vragen over mijn klachten, 10 juni is er vocht achter mijn trommelvlies geconstateerd en is mijn geadviseerd 3 maanden te wachten, maar ben toch heel bezorgd.
    - Ik heb nu regelmatig oorpijn en pijn in mijn bovenkaak.
    - Ik merk geleidensverlies en veel omgevingsgeluid klinkt als een klankenkast behalve stemmen. Oorsuizen ook en dit verschilt wel per keer en lijkt soms minder erg en de dag erna weer erger.
    - Ik voel een soort ‘post nasal drip’ in mijn keelholte alsof ik dit weg moet schrapen, dit zit tussen mijn neus en keelholte heb ik het idee.
    Mijn vermoeden is een probleem met de buis van Eustachius.
    Al met al merk ik dat ik er mentaal erg op achteruit ga, gek genoeg doordat ik xylometazoline had gebruikt begin juni leek dit beter te gaan. Nu is geadviseerd om het zo te laten maar dit lijkt niet beter te gaan. Vorige week de huisarts gebeld en die vertelde dat ik me niet zo druk moet maken… wat kan ik zelf nog meer doen?

    Reageer
Reageer op: Vocht achter trommelvlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief