Oorsuizen met ingetrokken"/> Oorsuizen met ingetrokken trommelvlies - Medische Forum - Dokter.nl

Oorsuizen met ingetrokken trommelvlies

 • #1

  Ik heb sinds ongeveer 10 weken last van oorsuizen. Ik ben hiervoor twee keer bij de dokter geweest en allebei denken ze dat het wel weggaat. Mijn huisarts heeft geconstateerd dat ik een ingetrokken trommelvlies heb, waarschijnlijk zit er vocht achter (verstopte buis van Eustachius). Ik ben momenteel ook flink verkouden en mijn piep is veel harder geworden. Gaat dit minder worden en kan de piep uiteindelijk ook wegtrekken? Ik heb er erg veel last van. Ik heb waarschijnlijk geen gehoorschade en ben ook nog redelijk jong.

  Reageer
  #2

  Nog vergeten te vermelden, ik heb ook vaak last van pijn in mijn oor, een vol gevoel en een plotselinge druk op het oor. In mijn linkeroor heb ik een constante piep en in mijn rechteroor meestal niet, maar af en toe wel. Mijn trommelvlies is aan mijn linkerkant ook heviger ingetrokken dan aan mijn rechterkant.

  Reageer
  #3

  Als je bij de huisarts bent geweest, kun je daar beter naar terug gaan als je klachten niet verbeteren.
  Die kan in je oor kijken en je zo nodig naar een KNO arts verwijzen.

  Reageer
  #4

  Bedankt! Ik heb laatst nog een doorverwijzing aan de KNO arts gevraagd, maar helaas zei de huisarts dat die er niks aan kon doen en dat het puur afwachten is tot het uit zichzelf weggaat.

  Reageer
Reageer op: Oorsuizen met ingetrokken trommelvlies
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif