Krakend/kloppend geluid in oor

  • #1

    Ik heb sinds vandaag regelmatig een soort klop gevoel in mijn oor. Het klopt dan even en dan is het weer weg. Het is niet het ritme van mijn hart, klinkt anders. Ik heb het gevoel dat er wat druk op staat, als ik bijvoorbeeld met mijn mond wijd open kauw dan kraakt het ook aan die kant, maar niet als ik gewoon kauw.
    Of dat gevoel als je in de bergen rijdt. Maar ik ben niet doof oid of half. Het doet geen pijn. Ik heb pasgeleden wel een keer mijn kaakgewricht een keer horen knakken omdat ik verkeerd kauwde, dat ging best hard. Maar geen pijn. Verder heb ik ook dat ik weleens (ik weet niet hoe ik dat uit moet leggen) dat ik een bepaalde druk uitoefen op mijn hoofd om die druk uit mn oren te halen. Wat kan het zijn? Moet ik denken aan iets serieus?

    Reageer
    #2

    Ik zou het zo helaas niet kunnen zeggen. Misschien vastzittend oorsmeer. Ga ermee naar de huisarts en laat naar de oren kijken

    Reageer
    #3

    Okee! Bedankt voor de reactie. Ik vroeg mij af of psyche/chronische hyperventilatie/spierspanning ook mee te maken konden hebben? Als ik mij er op focus dan lijkt die druk er meer te zijn. Mijn kaken staan best strak en als ik op een punt druk (daar waar de kaak opengaat bij je wang laat maar zeggen) dan is die gevoelig.

    Reageer
    #4

    dat zou dan idd kunnen

    Reageer
    #5

    Ik ben benieuwd of het al over is, en wat er aan gedaan is.
    Ik heb het nu sinds een week.
    Precies dezelfde klachten.
    Paar weken geleden een keer s'nacht raar gelegen waardoor ik met pijn in mn kaak wakker werd.
    Voor de rest nergens last van, tot vorige week.
    Raar drukkend (kloppend) gevoel in mn oor als ik hard ergens op gekauwd hebt. Ook heb ik het als ik op bed lig en mn onderkaak ten opzichte van m'n boven kaak schuin ligt doordat ik bijv mn hand onder mn hoofd leg.

    Reageer
Reageer op: Krakend/kloppend geluid in oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief