Oorpijn

 • #1

  Hallo,

  Ik heb even een vraag! Ik heb al een paar dagen last van oorpijn. Voor mijn werk ( dolfijnentrainen ) ben ik elke dag een paar keer in het water en loop ik ook vaak buiten in nat wetsuide. Ik zwem vaak tot 4 meter diep onder water. Nu heb ik last van mijn linker oor, als ik aan mn oorschelp zit dan klapperd mn oor en hoor ik soms helemaal niks, dan zit ik er weer even aan en dan kan ik wel weer horen...er zit een soort druk in, het doet niet echt pijn, maar het is een irritant gevoel...ik las op internet dat je een neusspray kunt gebruiken, maar ik weet niet of dat slim is. Ik dacht ik probeer het hier eerst even voordat ik naar de huisarts ga, want misschien is t niet zo erg! Ik hoop dat iemand kan helpen!

  Groetjes Lin

  Reageer
  #2

  een neusspray maakt inderdaad dat de buis open blijft. wel in neus sprayen en niet in oor , zoals sommige helaas weleens doen.
  Ik zou bij echte oorpijn toch even naar de huisarts gaan, vooral omdat je veel in het water zit, een echte oorontsteking kan ook doorbreken en dan ben jij, met je werk verder van huis.
  beterschap, Brenda

  Reageer
Reageer op: Oorpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief