Brok in keel en keelpijn

  • #1

    hallo, ik heb sinds 19 januari last gekregen van keelpijn. Nou zat de keelpijn links in de keel en ik had veel last met slikken en praten. Het leek even weg te zakken maar toen werd het afgelopen zaterdag weer erger, ineens aan de rechterzijde van mijn keel.

    Ik had sinds maandag ook een gevoel van een brok in mijn keel maar ik was ook wel pittig verkouden. Ik merkte alleen ook toen dat ik een buitje voelde. Meer bij de tongbasis/Keel.

    Het voelt meer alsof het achterop mijn tong zit. Het zit te ver naar achteren om te kunnen zien Dus ik stak maae even mijn vinger in mijn keel om te voelen en er zit inderdaad helemaal achterop mijn tong in de keel een beweegbaar buitje. Het is ook zacht van structuur verder. De keelpijn begint nu weer weg te zakken en ik ben verder niet hees, heb geen koorts, geen witte of rode vlekken op mijn slijmvlies en ben ook niet echt afgevallen. (ik ben van mezelf al heel licht.) Maar ik maak me gewoon extreem veel zorgen om dat buitje omdat ik meteen bang ben voor dingen zoals keelkanker.

    Ik ben 24 jaar en ik rook. Ik drink bijna niet tot nooit. Ik ben sinds vorig jaar wel een vape gaan gebruiken dus ik rook sindsdien eigenlijk nog maar een stuk of 5 sigaretten per dag in plaats van 20. Het plan is om helemaal te stoppen uiteindelijk. Maar weet iemand of dit Normaal kan zijn en of dat buitje vanzelf weg kan trekken? Ik maak me er wel zorgen om namelijk. De keelpijn komt en gaat constant.

     

    Groetjes stresskip

    Reageer
    #2

    Dat hoort toch allemaal bij keelpijn

    Reageer
    #3

    Mijn keelpijn is bijna compleet verdwenen maar dat bultje achterin blijft hetzelfde en dat is waar ik me vooral zorgen om maak. Hij zit net wat lager dan mijn amandelen op mijn tongbasis? Ik weet niet hoe het precies zou moeten heten daar. Mijn mondhygiëne is lang niet optimaal geweest maar ik ben nu natuurlijk flink geschrokken. Sinds een week ben ik als een gek aan het poetsen, flossen, tongschrapen en mondspoeling aan het gebruiken. Dat bultje voel ik nou ongeveer een dag of 4 a 5 zitten. Ik voel hem alleen als ik mijn mond dicht heb met mijn tong tegen de bodem van mijn mond en tegen mijn gehemelte tegelijk aan. Het enige waar ik nu dus mee zit nog is dat ik dat voel en ook het gevoel van een brok slijm in mijn keel constant. Maar keel/mond/tong kanker lijkt me toch wel heeel onwaarschijnlijk op 24 jarige leeftijd?

    Reageer
    #4

    Met kanker heeft dat helemaal niets te maken.

    Reageer
    #5

    Oké. Toch maar wat meer van het internet afblijven... dankjewel!

    Reageer
    #6

    Ik heb toch een foto weten te krijgen met veel moeite. Wil toch dat het even gezien is..

    Het is het bobbeltje in het midden.

    Die witte aanslag daar wordt aan gewerkt. Gaat een beetje moeilijk weg en de rest van mijn tong heeft er geen last van

    Bijlagen:
    Reageer
    #7

    Ik heb dit nu en het is gevoelig bij het slikken.. wat was dit uiteindelijk en hoe/ wanneer is het weggegaan?

    Reageer
    #8

    UP!!!  Zelfde probleem hier

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Wat was dit uiteindelijk?

    Reageer
    #10

    Hallo,

    Is dit uiteindelijk vanzelf weg gegaan? Wat was het precies?

    alvast bedankt!

    Reageer
    #11

    Hey weten jullie wat dit is ik heb het ook

    Reageer
    #12

    Heb dit ook al een tijdje iemand enig idee wat dit precies is, heb ook last van opgezette klieren in mijn hals en rode keel.

    Reageer
    #13

    Hi, ik heb hier ook sinds twee dagen last van. Bij mij ziet het er precies hetzelfde uit als op de foto van jou. Iemand enig idee of advies? Ik heb ook last van opgezette klieren en een beetje een rozig gevoel/ warm en keelpijn.

    Reageer
    #14

    Heeft iemand hier al een uitslag van gekregen wat het is?

    Reageer
    #15

    Heb hier ook last van. Pijn met slikken al 4 weken, was toen hele dag. Nu vooral sochtends en savonds, en dan overdag geen last van. Blijft ook vast plakken aan mn amandelen. Wat kan dit zijn?

    Reageer
Reageer op: Brok in keel en keelpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief