Lymfeklier bij maag

  • #1

    Ik heb een CT gehad met dubbele contrastvloeistof (intraveneus en drinken). Ik zou de uitslag pas over twee weken krijgen. Maar mijn specialist belde al vandaag (dag na onderzoek). Een vergrootte lymfeklier bij mijn maag. Ik heb geen ontstekingswaarden in bloed.
    De arts zei niet veel aan de telefoon maar morgen belt hij terug omdat hij mij ter observatie en voor onderzoeken wilt opnemen. Hij zei niet waarvoor. Hij zei alleen dat hij wilt zien 'hoe mijn klachten zijn' (koorts, gewichtsverlies en misselijkheid) omdat hij duidelijkheid wilt.
    Voorheen zei hij dat hij extreem druk was en de uitslag pas na twee weken binnen kwam etc en nu zit er deze vaart achter.
    Moet ik mijzelf druk maken? Kan dit (bijvoorbeeld..) Lymphoma zijn? (Of iets anders dat ook wel serieus is.)
    Of is een vergrootte lymfeklier op een CT scan geen zorgen waard?

    Reageer
    #2

    Daar kan ik je helaas geen antwoord op geven. Net als de arts overigens. Dat is dus de reden waarom het geen 2 weken gaat duren en de arts je wil laten opnemen om alles goed te onderzoeken. Pas daarna kan er duidelijkheid worden gegeven.

    Reageer
Reageer op: Lymfeklier bij maag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief