Lymfeklier

  • #1

    Ik heb onlangs schildklierkanker gehad en de helft van mijn schildklier is weggehaald tijdens een operatie. Alles is goed gegaan, maar tijdens de echo om de tumor te vinden hebben de radiologen een vergrote lymfeklier gezien. Destijds hebben ze mij niks verteld en wist ik dus er niks van.

    We zijn nu meer dan een half jaar verder en ik voel een knobbel. Ik heb een punctie gedaan waaruit is gebleken dat het niet kwaadaardig is. De dokter geeft aan dat het lijkt op een reactieve lymfeklier. Ze gaf aan dat veel mensen tegenwoordig ziek(griep, verkoudenheid etc) worden en dat het waarschijnlijk daardoor komt.

    Blijkbaar heb ik deze vergrote lymfeklier al bijna een jaar. Ik vind het dan raar dat de dokter het schuift op ‘griep’ en dat het waarschijnlijk een infectie was. Het kan toch niet zo lang blijven?

    Reageer
    #2

    Je hebt een operatie gehad in het gebied van die klier, dan is het niet zo gek dat die klier nog aanwezig is.
    En voor de operatie zal hij op de zieke schildklier gereageerd hebben.
    Hij doet dus zn werk!

    Reageer
    #3

    Een reactieve ;lymfeklier kan zelfs jaren aanwezig zijn

    Reageer
Reageer op: Lymfeklier


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief