Gebeten Door een onbekend insect?

  • #1

    Goede avond allemaal,

    Vorige week reed ik op mijn brommer naar de supermarkt dat niet zo ver weg is van mijn huis. Het was heerlijk weer, dus ik had niks te klagen. Opeens voelde ik een erge steek aan de achterkant van mijn nek (een beetje aan de linkerkant), alsof ik diep geprikt werd met een naald. Ik sloeg meteen, al wist ik niet wat het was omdat ik het niet kon zien, het insect weg en vroeg aan mijn zus die toevallig achterop zat of ze iets achter in mijn nek zag (waarop het antwoord "niks" was dus ik neem aan dat ik het weggeslagen had). Later thuis, smeerde ik Vicks op het zere plekje waar nog steeds niks te zien was. Maar na een tijdje begon mijn hoofd zwaar aan te voelen, waarbij ik mijn hoofd ergens tegen aan moest leunen zodat ik het nog kon onderhouden en werd het plekje na 24 uur eindelijk zichtbaar in de vorm van een klein jeukend bultje (het lijkt op een kleine puist) in mijn nek. Nu 2 dagen later voel ik mij vermoeid en heb een lichte hoofdpijn aan de linkerkant van mijn hoofd.
    Hierbij wilde ik dus vragen wat er precies aan de hand is, zodat ik mij geen zorgen hoef te maken. Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Als ik je dat zo kon vertellen zou dat natuurlijk wel fijn zijn. Maar helaas......als je er erg last van hebt ga dan even naar je huisarts.
    Ik vraag me alleen af waarom je daar Vicks op smeert.....

    Reageer
Reageer op: Gebeten Door een onbekend insect?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief