Algemene vraag over Hodgkin

 • #1

  Beste lezers,

  Weet iemand hier iets meer over Hodgkin? Ik heb namelijk een vraag over de symptomen die bij deze ziekte horen.

  Klachten als; nachtzweten, prikkelhoest, maagpijn, koorts, jeuk, vermoeidheid, zijn dat klachten die constant aanwezig zijn als je Hodgkin hebt of is dat wisselend?

  Zoals het nachtzweten, zweet je dan iedere nacht of kan dat per nacht wisselen? Heb je constant prikkelhoest/maagpijn of gaat dat op en af? En zo bij alle symptomen vraag ik mij dat af.

  Bedankt alvast voor de (hopelijk) reactie(s)!

  Groet Roos

  Reactie
  #2

  Wat zegt de huisarts over de klachten?

  Reactie
  #3

  Beste Tandor,

  Ik ben met deze klachten nog niet bij de huisarts geweest. Heb al langere tijd (paar maanden) wat opgezette klieren op verschillende plekken en de andere klachten (op de jeuk na daar heb ik geen last van) heb ik tussen de 8 en 2 weken last van.

  De kans dat het iets ergs is is natuurlijk veel kleiner dan bv ergens een onopgemerkte ontsteking. Ik vroeg me daarom af of de symptomen constant aanwezig moeten zijn of dat dat wisselend is.

  Maak me er niet heel erg druk over. Als je bepaalde klachten op internet intypt dan heb je meteen iets heel ernstigs, volgens het internet dan. Zal in de meeste gevallen wil loslopen, maar had daardoor iets gelezen over Hodgkin en was benieuwd hoe het zit met bovenstaande.

  Gr. Roos

  Reactie
  #4

  Ik zou me er geen zorgen over maken. Als je er ongerust over bent, kun je natuurlijk altijd even naar de huisarts gaan.

  Reactie
Reageer op: Algemene vraag over Hodgkin
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief