VERPLAATST: hodgkin??

  • #1

    Ik heb sinds 2 jaar 2 knobbels in mijn linker lies, sinds een paar maanden zitten er ook 3 in mijn andere lies, in mijn hals aan elke kant 2, onder mijn linker oksel 1 en sinds eergister opeens onder op mijn schouderblad. Op de laatste na weet ik dat het opgezette lymfeklieren zijn. Ik heb 2 weken geleden bloedonderzoek gedaan. Ze dachten eerst aan een bloedziekte. Ook op hiv en pfyfer ben ik getest. Niets uitgekomen. Nu woensdag wordt een klier weg gehaald en verder onderzocht.
    Mijn vraag is: Zouden ze al aan het bloed gezien moeten hebben als het hodgkins zou zijn? Sinds een paar maanden heb ik gigantisch last van nachtzweten, en sinds 1,5 jaar loop ik op en af naar de huisarts, dan weer bronchitus, dan weer dat..
    Ik had tot voor 2 weken geleden nog nooit van Hodgkins gehoord overigens..
    Het wordt zowiezo wachten op de uitslag.. maar was benieuwd of ze het al aan het bloed hadden moeten kunnen zien mocht het Hodgkins of non-hodgkins zijn.

    Ik hoop wat te horen.

    Reageer
Reageer op: VERPLAATST: hodgkin??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief