hodgkin??

 • #1

  Ik heb sinds 2 jaar 2 knobbels in mijn linker lies, sinds een paar maanden zitten er ook 3 in mijn andere lies, in mijn hals aan elke kant 2, onder mijn linker oksel 1 en sinds eergister opeens onder op mijn schouderblad. Op de laatste na weet ik dat het opgezette lymfeklieren zijn. Ik heb 2 weken geleden bloedonderzoek gedaan. Ze dachten eerst aan een bloedziekte. Ook op hiv en pfyfer ben ik getest. Niets uitgekomen. Nu woensdag wordt een klier weg gehaald en verder onderzocht.
  Mijn vraag is: Zouden ze al aan het bloed gezien moeten hebben als het hodgkins zou zijn? Sinds een paar maanden heb ik gigantisch last van nachtzweten, en sinds 1,5 jaar loop ik op en af naar de huisarts, dan weer bronchitus, dan weer dat..
  Ik had tot voor 2 weken geleden nog nooit van Hodgkins gehoord overigens..
  Het wordt zowiezo wachten op de uitslag.. maar was benieuwd of ze het al aan het bloed hadden moeten kunnen zien mocht het Hodgkins of non-hodgkins zijn.

  Ik hoop wat te horen.

  Reageer
  #2

  Laatst ben ik ook getest voor vanalles naar aanleiding van enkele opgezetten lymfeklieren in mijn lies. Uit het bloedonderzoek kwam niks zorgwekkends alles ziet er goed uit. Ook ziektes als leukemie en Hodgkin zijn bij me getest en dit bleek negatief te zijn, dus ja dit kan gezien worden in het bloed.

  Reageer
  #3

  Alles wijst op mogelijk Hodgkin, ze kunnen dit uit het bloedbeeld halen, maar zeker uit het klier onderzoek , vreemd dat ze je zo lang hebben laten lopen,mijn dochter heeft ook Hodgkin, dit is ondekt na diverse onderzoeken, zoals CT Scan, Biopsie van een opgezetten Lymfeklier in haar hals, en een beenmerg punctie en bloed onderzoeken.
  Haar symtomen ware vermoeidheid en erge jeuk en een opgezwolle klier in haar hals rechts .
  Ik wens jou veel sterkte en hoop dat je gauw duidelijkheid krijgt, je kan er niet snel genoeg bij zijn.

  Reageer
  #4

  Hallo,

  Mijn man zijn bloed was altijd goed. En ze moesten dan ook meestal meerdere onderzoeken doen voor diagnose Hodgkin.
  Dus mijn opinie is dat ze het zeker niet altijd uit bloedtesten kunnen bepalen goed of kwaadaardig.

  Reageer
  #5

  Hallo,

  Ik heb precies hetzelfde verhaal als jou. Heb sinds een week een penicilline kuur omdat ik al een maand koorts heb. Na een week is die nu nog steeds tussen 38 en 38,5. Ik heb 1 opgezette klier links in m'n keel/ hals. En onder m'n sleutel been zit een soort bobbel/ heuvel. Dokter zij dat dit vast een spier zou zijn. Bloedonderzoek kwam uit dat ik anti stoffen van pfeiffer in het bloed heb en ontstekingswaarde waren iets verhoogd. Maar niet zorgelijk. En antistoffen van pfeiffer betekende dat de pfiffer eigenlijk al weg was. Aldus de dokter!! Ben nog steeds dood moe. En heb het gevoel niet serieus te worden genomen.. Echt balen. Succes ermee!

  Reageer
  #6

  had jou dochtertje gw overdag ook jeuk of werd het met sommige dingen erger?? zoals met douchen of iets anders, ik heb zelf ook een bobbel in me nek en heb precies de zelfde klachten erge vermoeidheid jeuk en een bobbel in me nek, ze zeiden miss is het een bacterie maar het gaat niet weg

  Reageer
Reageer op: hodgkin??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief