Bang voor kanker

  • #1

    Ben in januari op mijn linker bil gevallen en heb val proberen af te remmen.
    Daarna kreeg ik pijn aan mijn ribben en linker schouder. Ben bij kiné geweest en werd behandeld voor vastzittend borstbeen en schouderlast. Ik heb ook veel artrose dus qua pijn ben ik wel iets gewoon.

    De 4 laatste weken had ik last van benauwdheid. Ben naar de cardioloog geweest en die ontdekte een goed hart maar vocht op de linker long. Vandaag is dat vocht afgetapt en daar zat bloed bij.

    Ik vroeg aan de artsen wat hiervan de oorzaak kon zijn, de val? Of iets anders. Niemand wil of kan me antwoorden want ze willen het vocht analyseren. Nu ben ik dus helemaal in paniek. Ik dacht eerst dat het van de val kwam, begin januari. Nu twijfel ik.... Enige ervaringen in deze zin? Bedankt!

    Reageer
    #2

    Er zal toch eerst inderdaad een analyse gemaakt moeten worden van het vocht voordat daar iets over gezegd kan worden. Het heeft geen zin om daarover te gissen.

    Reageer
Reageer op: Bang voor kanker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief