kan een longtumor voelbaar zijn op de rug?

  • #1

    Mijn vader is gediagnosticeerd met longkanker eind Oktober dit jaar. Ook zijn er helaas uitzaaiingen in zijn lever gevonden. Hij had veel last van zijn bil , kon amper nog zitten of liggen. Toen is de scan opnieuw bekeken en zijn we er achter gekomen dat er ook een tumor ( nu ook voelbaar) in zijn bil zit , rechts boven de bilspier. Nu geeft mijn vader veel pijn aan op zijn rug , ter hoogte van de tumor ( ik heb de x-thorax , gezien en de plek komt overeen). Er is nu op deze hoogte een bult voelbaar, kan dit de longtumor zijn of is dit ook een weke delen tumor? De arts geeft namelijk aan dat een longtumor niet naar "buiten groeit".

    Alvast bedankt voor de moeite voor de mensen die antwoorden.
    En ja, ik kan dit met de arts bespreken , maar die geeft mij informatie waar ik naar eigen zeggen niet zoveel aan heb. Hij geeft mijn vader namelijk nog meer dan een jaar? Terwijl hij na zijn 1e chemo , neutropene koorts heeft gekregen en geen behandeling meer mag.

    Reageer
    #2

    Dat het de longtumor is, is zeer onwaarschijnlijk. Die groeit inderdaad niet naar buiten. Of het een weke delen tumor is, kan ik zo helaas ook niet zeggen. Maar helaas lijkt het erop dat het een nieuwe tumor is.

    Reageer
Reageer op: kan een longtumor voelbaar zijn op de rug?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief