Bult in de nek, constant moe en aften

  • #1

    Al iets meer dan een jaar lang ben ik aan het kwakkelen. Ik ben vrijwel constant moe en heb last van aften. De aften doken aan het begin van vorig jaar steeds meer op. Daarvoor heb ik bijna nooit een afte gehad en als ik er 1 had was hij klein en heel snel weer weg. Nu worden ze groot en zeer pijnlijk en inmiddels mag ik blij zijn als ik een week geen aften heb.
    Mijn vermoeidheid lijkt ook alleen maar toe te nemen en uiteindelijk ben ik naar de huisarts geweest. Hij heeft mij toen doorgewezen voor een bloedonderzoek, maar hier kwam niets uit.
    Verder ontdekte ik in november een bult in mijn nek aan de rechterkant. Deze bult zit er nog steeds, is pijnloos en ongeveer 5 cm breed. Zou ik kanker kunnen hebben?

    Reageer
    #2

    Hallo D, heeft de huisarts deze bult onderzocht?

    Reageer
    #3

    Nee de bult is niet onderzocht door een huisarts. Het voelt een beetje vreemd om voor die bult naar de huisarts te gaan omdat het naar mijn idee ook net zo goed een vetbult of verdikte spier zou kunnen zijn. Toch verstandig om het te laten controleren? En komen symptomen als erge vermoeidheid en aften voor bij mensen met kanker?

    Reageer
Reageer op: Bult in de nek, constant moe en aften


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief