Knobbel(s) achterhoofd en hals

 • #1

  Goedenavond, ik heb al langere tijd 2 knobbels op mijn achterhoofd. Eerst was het 1 knobbel en ineens 2. Ik ben toen ik dit net ontdekte naar de HA geweest en die zei dat het opgezette lymfeklieren zijn en vanzelf weer weg zou moeten gaan. Is al een aantal jaren geleden en het is nooit weggegaan. Maak me er ook geen zorgen meer over, totdat ik sinds gisteren ineens pijn had ( was hiervoor altijd gevoelloos) aan 1 bult en toen ook voelde dat deze groter is geworden (eerder zo groot alsĀ een rozijn en nu als een knikker). Andere bultje zit er ook nog steeds en is ook nog steeds gevoelloos. Meteen maar even verder gevoelt en nu voel ik aan de rechterkant van mijn hals ook een bultje.

  Ik voel me verder niet ziek. Heb zo'n jaar geleden wel last gehad van spontaan flauwvallen, maar dat nu gelukkig niet meer. HA vond dit overigens normaal en wilde niet verder onderzoeken. Gevolg hiervan is dat ik me niet echt prettig voel bij mijn HA en het idee heb dat hij vindt dat ik mij aanstel. Voelde mij in ieder geval niet serieus genomen. Naar de HA gaan is nu een beetje een drempel geworden, heel stom..

  Niet ziek dus, geen griep, niet verkouden. Wel erg zweten in de nacht, dus misschien toch wat koortsig, maar overdag geen last van.

  Van dichtbij helaas kanker moeten meemaken met slechte afloop, dus dat speelt nu (waarschijnlijk ten onrechte) direct in mijn hoofd..

  Iemand die dit herkent of me gerust kan stellen?

  Reactie
  #2

  Dat is geen reden om meteen aan kanker te denken. Lymfeklieren zijn doorgaans een onschuldig verschijnsel. Hoe vaak voel je die klieren?

  Reactie
  #3

  die op mijn achterhoofd zitten er al een aantal jaren, voelde ze normaal gesproken nooit, ze waren pijnloos. Tot gisteren 1 bultje ineens pijn is gaan doen. Die andere is nog steeds pijnloos. Het zijn allebei ronde harde bultjes, pijnloze ten grote van ongeveer een erwt en die nu pijn doet ten grote van een knikker. Het bultje in mijn hals is een rond hard bultje en ook pijnloos.

  Ik weet dat opgezette lymfeklieren vaak onschuldig zijn, maar onbewust spookt het toch door je hoofd.

  Reactie
  #4

  Ik heb een hard rond bultje op mijn achterhoofd ik dacht eerst dat het een puist was maar nee ik wat niet wat het is of wat ik moet doen iemand een hint???

  Reactie
  #5

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reactie
Reageer op: Knobbel(s) achterhoofd en hals
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief