Bloed bij ontlasting

 • #1

  Hallo ik heb nu bijna een week last van mijn buik. Het begon allemaal zaterdag avond was ik opstap geweest en zondag ochtend werd ik wakker en af en toe had ik het een beetje in mijn buik. Tot op de dag van dandaag is dat nogsteeds niet over. Het duurt ongeveer 15 seconde en dan gaat het weer weg en dan komt het weer. Het is een beetje vage pijn. Nu zat er net een beetje bloed bij mijn ontlasting ten miste ik dacht dat het dat was. Het was rood een klein streepje. Moet ik me hier zorgen over maken? Ik ben 21 jaar oud.

  Reageer
  #2

  Ook de kleur van de ontlasting verschilde net een beetje met heel donkerbuin en iets lichter.

  Reageer
  #3

  Ik heb die avond wel alchohol genuttigd. 8 geconsummerd zoiets. De heldere maar het beetje bloed bij mn ontlasting en de buikkrampen die ik heb maakt me wel wat zorgen.

  Reageer
  #4

  Bel dan even je huisarts, als je je zorgen maakt.
  Dan kan die ter plekke bepalen of het iets is waar naar gekeken zou moeten worden

  Reageer
  #5

  8 alcoholische consumpties op, en dan last van buikkramp? Zou het een niet met het ander te maken kunnnen hebben?

  Wat betreft bloed: maak onderscheid of dat bloed echt bij de ontlasting (in de pot) zit, of op het wc papier (dun streepje). Bloed bij ontlasting in de pot vraagt doorgaans om een beoordeling door de huisarts. Bloed op alleen het wc papier kan heel goed een fissuur zijn.

  Iets minder drinken kan sowieso geen kwaad.

  Reageer
Reageer op: Bloed bij ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief