supraclaviculaire lymfeklieren

 • #1

  Goedendag,

  Sinds enkele dagen voel ik een lymfeklier net boven mijn sleutelbeen. Hij is zacht en goed beweegbaar. Aan de linkerkant. Aan de rechterkant lijk ik ook iets te voelen. Ook bij de linkerkant zitten er denk 2/3

  Vanmorgen bij de huisarts geweest. Zij gaf aan dat het goed en zacht aan voelde. Maar ik lees op internet dat de supraclaviculaire lymfeklieren altijd verdacht zijn! Ik maak mij dus ook nog echt zorgen. Ze gaf aan dat die klieren vaak op het sleutelbeen of eronder zitten en dat dit nog eventueel van mijn hals zou kunnen zijn. Je ziet het niet zitten maar het is alleen goed voelbaar. Kan zoiets ook voelbaar zijn zonder dat het is opgezet en dat het meteen iets kwaardaardigs is, omdat het wel zo op internet staat. Ben er erg gestresst over.

  Reageer
  #2

  "Kan zoiets ook voelbaar zijn zonder dat het is opgezet en dat het meteen iets kwaardaardigs is" Ja dat kan dus. Als ze vergoot en hard zouden zijn is het een ander verhaal, maar dan hoeft dan hoeft ook nog steeds niets kwaadaardigs te zijn.

  Reageer
  #3

  Dankjewel John voor je super snelle reactie:) ik was bang dat het altijd fout is als zo'n klier dus de supraclaviculaire lymfeklieren opgezet/voelbaar zijn. Aangezien je dit zo leest op internet.

  Reageer
Reageer op: supraclaviculaire lymfeklieren
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief