Tandheelkunde Foto Bot Kaak

  • #1

    Hoi, ik heb aanhoudende kiespijn, heb al kiezen laten trekken maar de kiespijn zit dan op de kiezn ervoor. Er zijn nu beelden gemaakt, er is geen aanwijzing tot oorzaak buiten een ronde grijze vlek op het onderste kaaksbeen front links. Men wist niet wat dit was en kon enkel gissen. Het woord kanker viel omdat ik huidkanker had ( fase 3 B maar volleige remissie verklaard in 2011 ) ik ben wel automatisch zomaar beginnen vermageren van 89 naar 83 in drie maand tijd. Zelf was ik er niet druk om maar de familie is ongerust. En dan vraag ik me af wellicht is die vlek in het bot onbelangrijk, ik baal van oncologie en alweer de kliniek.
    Ik vergeet te vermelden dat eind 2019 er een nieuw vermoeden kanker was en dan net voor de PETSCAN kwam covid en werd het onderzoek afegelast door de dienst oncologie en heb ik nooit meer een afspraak gemaakt, er was toen ter hoogte van de operatie waar de tumor zat hevige pijn ( een 10 ) die pijn heb ik de laatste dagen opnieuw. Het zijn verschrikkelijke venijnige steken. Maar na twee jaar zo rond te lopen zal er wel niet veel meer te redden vallen. Het enige wat me nu stoort is die grijze vlek op mijn onderste kaaksbeen. Helaas kon men de foto niet meegeven. En ik kreeg ook geen verder advies. Ik wil vooral niet gepusht worden naar onco, kent iemand wat over vlekken op botten ? Niet elke vlek is kanker ?

    Reageer
Reageer op: Tandheelkunde Foto Bot Kaak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief