Is er iets met me mis?

  • #1

    Ik heb al 3 dagen door bloedneuzen telkens weer. ik heb heel erg last van vermoeidheid en hoofdpijn. Ik heb al een beetje op het internet gezocht maar ik vond alleen maar Leukemie.... Ik heb dit nu voor de zoveelste keer ben ook vaak ziek. Ben al meerdere keren thuis gebleven voor Vermoeidheid, Hoofdpijn. Elke dag had ik ook sowieso een bloedneus moet ik hiermee naar de dokter?

    Reageer
    #2

    Ik zou wel eens mer de klachten naar de huisarts gaan. Laat dan een bloedonderzoek doen om te kijken of je vitamines in orde zijn en of je geen ziekte van pfeiffer hebt.

    Reageer
    #3

    Er kunnen diverse factoren spelen, zoals een allergie, tekorten aan diverse stoffen, zoals vitamine C en K, ook een te hoog fosforgehalte in het bloed door zuivelgebruik en frisdrank. Veel mensen hebben sowieso tekorten aan diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren, zoals onder andere magnesium. Bepaalde celzouten kunnen soms helpen.

    Reageer
    #4

    hai ! Hoe is het afgelopen ? Het kan namelijk ook bloedarmoede zijn , of vitamine b12 te kort !

    Reageer
Reageer op: Is er iets met me mis?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief