Hoofdpijn, slecht lezen en tintelingen ledematen

  • #1

    Ik heb de laatste tijd last van hoofdpijn. De hoofdpijn komt voor op een bepaalde plek (bijvoorbeeld boven op het hoofd aan de linker kant) en kan 10 minuten later opeens ergens anders zijn (bijvoorbeeld achter op het hoofd aan de rechter kant). De hoofdpijn is drukkend en stekend en komt de ene keer vaak voor en soms ook dagen dat ik er weinig last van heb. Ook heb ik het gevoel dat ik de laatste tijd meer last heb met lezen, een beetje alsof je te snel leest en daardoor woorden verkeerd of niet leest of zelf woorden gaat invullen. Ook voel ik soms tintelingen in mijn armen of benen, willekeurig aan een kant. Mijn huisarts zegt dat het komt door de spanning maar ik ben erg hypochondrisch en de gedachte over een hersentumor spookt vaak door mijn hoofd heen, zouden deze klachten daar iets mee te maken kunnen hebben of moet ik echt vertrouwen op mijn huisarts dat het door spanning komt.

    Reageer
    #2

    Het zijn toch typische klachten van angst/spanningen en hyperventileren

    Reageer
    #3

    Bedankt voor het antwoord John.

    Toch blijf ik met mijn gedachtes bij de angst over een hersentumor. Dat hoofdpijn en tintelingen in ledematen het gevolg kunnen zijn van spanning dat kan ik nog wel begrijpen. Maar het slechte lezen / teksten moeilijk kunnen begrijpen en volgen niet echt. Hoe kan dit veroorzaakt worden door spanning? En is dit voor u geen symptoom om aan een hersentumor te denken?

    Reageer
    #4

    Stress en spanningen en angsten kunnen dat toch veroorzaken hoor.

    Reageer
    #5

    Ik zou niet meteen van het ergste uit gaan. Beter kijken naar oorzaken, zoals voedingspatroon, darmflora, hormoonhuishouding en tekorten aan voedingsstoffen.

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn, slecht lezen en tintelingen ledematen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief