Heb ik een hersentumor? Of wat heb ik?

 • #1

  Hoi allemaal!
  Ik ben Shirley!
  En ik zit in het 2e middelbaar.
  Ik heb al van het 3e leerjaar/groep 5 elke dag hoofdpijn toen kreeg ik scan om te kijken of ik geen gezwel of tumor had maar ik heb het nu nog altijd? En ook begin ik nu pijnlijke slaap te krijgen vooral links het doet zeer veel pijn en als ik er aan komt doet het ook pijn. Ik ben 2weken geleden naar een neuroloog geweest en ze zeggen dat ik migraine heb... ik kreeg pijnstillers die moeten helpen maar ze helpen niet ­čś× de pillen zijn ook voor mensen met hartproblemen en tegen hartkloppingen maar ik krijg nu hartkloppingen ervan mama zegt we gaan wachten tot achter de vakantie (voor de Belgen) ik ben ook duizelig en voelt alsof ik zal flauwvallen/overgeven ik heb alle symptomen van een kwaadaardige hersentumor behalve flauwvallen want ik heb nog nooit flauwgevallen maar wat denken jullie dat ik heb? Ik weet het echt niet meer en mama wilt niet naar de dokter!!!

  Groetjes Shirley x

  Reageer
  #2

  Ik denk dat het toch beter zou zijn om eerder terug te gaan als de pillen niet helpen. Ik neem aan dat je een betablokker hebt gekregen. En daar kun je inderdaad hartkloppingen van krijgen. De paasvakantie duurt in Belgi├ź tot 15 april en dat is dan best nog wel lang

  Reageer
  #3

  Hoi Shirley,

  Wat lijk me dat vervelende voor je. Als je meer over de symptomen van een hersentumor wilt weten dan kun je het best op https://hersentumoren.info kijken, de grootste en meest actuele hersentumor informatie site.

  Als ik naar je verhaal hoor dan zou ik echter niet denken dat het een hersentumor is. Een hersentumor is doorgaans (in tegenstelling van sommige andere vormen van kanker en ziektes) zeer goed op een scan te zien en doktoren en vooral de radiologen die die scan beoordelen zien een hersentumor optie bijna nooit over het hoofd. Als je de hoofdpijn al had voor die scan dan is de kans dus zeer groot dat het inderdaad geen hersentumor is die het ongemak veroorzaakt.

  Maar wat dan wel? Dat is een hele moeilijke vraag want hoofdpijn is een symptoom van heel veel ziektes en andere zaken, zoals bijvoorbeeld al dan niet bewuste stress. Migraine zou het zeker ook kunnen zijn als ik het zo lees maar als het zo blijft doorgaan dan moet je bij je dokter blijven terugkomen tot het opgelost is.

  Heel veel sterkte gewenst!

  Kees

   

   

  Reageer
  #4

  Denk ook aan de rol van voeding. Teveel snelle suikers kunnen ontregelend werken. Histamine- en tyraminerijke voedingsmiddelen, zoals zuurdesem, kaas, chocolade enz. kunnen klachten uitlokken. Ook een minder gezonde darmflora heeft zijn effect op je hele lichaam. En candida kan allerlei klachten geven.

  Verder tekorten aan diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren, waaronder magnesium en vitamine B.

  Verder zorgen voor een balans tussen inspanning en ontspanning. Dus zorgen voor lichaamsbeweging/sporten.

  Ook kan electrosmog ontregelend werken. En beter metaalvrij slapen, voor een betere aarding en ontspanning van je lichaam.

  Reageer
Reageer op: Heb ik een hersentumor? Of wat heb ik?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief