Darm zorgen

 • #1

  Goedendag, ik ben recent bij de MDL arts geweest. De klachten zijn bij vooral hardere ontlasting (soms) slijm en soms bloed verlies (ook bij normale ontlasting. Ik heb een ontlasting test lopen (dinsdag) de uitslag. Maar nu zag ik vanochtend dat het bloed ook een beetje vermengd is met de ontlasting.. Ik maak mij grote zorgen, vooral om eventuele darmkanker.. Ik ben 25 en ben sowieso al gouw bang dat er iets ernstigs aan de hand is. Het is geen abonormale hoeveelheid bloed wat er dan bij zit en het kan soms zo weken weg zijn. Kunnen dit gewoon aambeijen zijn? 2 jaar geleden zijn deze wel al vastgesteld door de proctoloog (ook meerdere malen uitwendig gehad). Eerder alleen nooit bloedverlies gehad. Alleen de een zegt dat bij eventuele een ernstige oorzaak het bloed (meestal) niet zichtbaar is en de ander juist dat er dan véél bloedverlies aanwezig moet zijn.. Sorry voor mijn overspannen vraag.

  Reageer
  #2

  Lijkt er toch erg op dat het aambeien zijn

  Reageer
  #3

  Bedankt voor de reactie, super tof dat jullie dit doen. Mijn angst is niet geheel weg, maar t is toch een klein zetje in de goede richting.

  Ik vraag mij echter nog af of het mogelijk is dat het bloed van vanochtend resten zijn geweest van kersen? Ik heb gister kersengebak op namelijk. De kans lijkt mij uitermate klein, maar het water kleurde niet mee (voor zover dit belangrijk is). Het leek wel echt door de ontlasting te zitten.

  Reageer
  #4

  Kersen? dat zou zeker kunnen

  Reageer
  #5

  Inmiddels de uitslag van mijn onderzoek en hier in waren  GELUKKIG geen ontsteking waarden.

  Reageer
Reageer op: Darm zorgen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief