wat heb ik?

  • #1

    Ik ben laatst op vakantie geweest. Toen ik thuis was ging ik op de weegschaal staan en zag dat ik twee kilo was afgevallen. Een paar dagen later was ik nog een kilo afgevallen, ook heb ik de laatste week heel erg last van buikpijn en hoofdpijn terwijl ik daar nooit last van heb. Ook mijn stoelgang is veranderd. Ik heb ook twee rare bultjes bij mijn lip gevonden. Ik ben ook de hele tijd moe en ik heb geen honger meer. Weet iemand wat dit is? Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Hai, als je geen eetlust ebt en dus niet eet, ja dan val je af. Het kan zijn dat je na je vakantie wat gewicht bent verloren omdat je gewoon meer hebt bewogen dan normaliter. Dat je stoelgang is veranderd, dat hebben wel meer mensen na hun vakantie. Kan komen door het voedsel uit het buitenland dat we niet gewend zijn. Maar dat je nu veel last van hoofdpijn en buikpijn hebt, dat is niet normaal. En de vermoeidheid is ook niet prettig. Ik zou even naar de HA gaan en een bloedonderzoek vragen. Misschien heb je wel iets opgelopen in het buitenland. Wat betreft die twee bultjes bij je lip, daar kan de HA dan meteen even naar kijken. Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Lola

    Reageer
Reageer op: wat heb ik?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief