Asbest zekerheid op kanker?

  • #1

    Hallo iedereen,
    afgelopen zomer kocht ik samen met mijn vriendin een huis. Zo enthousiast als we waren begonnen we meteen aan de verbouwingswerken. Bij deze werken hebben we 2 kamers met asbesttegels verwijderd en een vloerzeil. Toen we dit deden hadden we totaal geen idee dat dit asbest zou kunnen bevatten. Een tijdje nadat alles weg was zei iemand dat we daarmee moesten opletten, wij vielen uit de lucht. Hier in België is er bij de bevolking weinig over geweten, dit wordt blijkbaar liever verzwegen. Het woord asbest is wel gekend maar niemand weet waar het allemaal juist in zit. Nu zoek ik er al maanden informatie over op en weet ik er alles van, als het al lang te laat is.
    Nu vrees ik uiteraard heel erg voor mijn gezondheid en die van mijn vriendin. Ik heb het gevoel dat we reeds dood verklaard zijn. Mijn dokter zegt "maak u geen zorgen". In tegenstelling met wat er op het net te vinden is. We zijn beide niet-rokers en voorlopig kerngezond. Ze zeggen dat mesothelioom een zeldzame kanker is, maar ik ben er niet gerust in.

    Reageer
Reageer op: Asbest zekerheid op kanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief