Waar mag je zelf voor kiezen? (behandelingen)

  • #1

    Hi, ik loop al een enige tijd met bepaalde vragen en op één of andere manier vindt ik het toch lastig het voor te leggen/vragen aan mijn gynaecoloog.

     

    Ik loop al enige tijd met afwijkingen, in 2015 begonnen met pap2, 2016 pap3 cin2 (lisexcisie).. Ga zo maar door, ook vanaf 2015 tot nu 2022 HPV en laatst had ik weer pap3 cin2 en weer lisexcisie gehad.

     

    Nu hebben ze ook een poliep gezien aan de binnenkant van de baarmoeder en bloed ik al sinds eind november non-stop (soms een dag niks, maar dat is zeldzaam)

     

    Ik ben gezegend met 2 zoons en ook geen kinderwens meer.. Ik ben dus nu ook wel klaar met elke keer weer die uitstrijkjes, elke keer weer hpv en afwijkende cellen en maar weer een biopt en lisexcisie, continu bloedingen..

     

    Mag/kan je zelf ook zeggen.. 'ik ben er eigenlijk wel klaar mee, heb geen kinderwens meer, wat kan er gedaan worden zodat ik hier eindelijk eens vanaf ben' andere behandeling, operatie.. Geen idee, maar kan/mag je dat zomaar zeggen/aangeven?

    Groet Suzanne

    Reageer
    #2

    Dat kan. Maar dat moet je dan met je gynaecoloog bespreken

    Reageer
Reageer op: Waar mag je zelf voor kiezen? (behandelingen)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief