Kan een poliep openbarsten?

  • #1

    Om te beginnen ben ik ervan bewust dat deze vraag niet in de categorie “kanker” valt, maar ik denk dat mijn geval het beste hier past. En dat hier de meeste kennis is over dit onderwerp.

    Ik ben net 17 geworden en ik heb al een tijd last van een grote poliep, die mijn hele rechter neusbijholte vult en ook een stuk mijn neus inloopt. Ik kon dus helemaal niet ademen door mijn neus. (Ik ben al in behandeling voor dit bij het Amsterdam UMC).

    Alles was normaal, tot een paar minuten geleden toen ik mijn neus ophaalde. Ik merkte dat er iets van slijm of iets vloeibaars in mijn rechter holte zat. Ik heb bijna alles weggeslikt. Vervolgens merkte ik dat ik bijna weer helemaal vrij kon ademen via mijn rechterneusholte. Kan het zijn dat de poliep is gebarste en dat de vloeistof eruit is gelopen? Ik weet niet of dit mogelijk is en ik vond het erg opmerkelijk.

    Vrijdag heb ik een afspraak met hey UMC, maar ik kan niet zolang wachten, ik wil graag weten of het mogelijk is dat de poliep is gebarsten.

    Hoop snel van iemand te horen en alvast bedankt!

    Daniel

    Reageer
    #2

    Die vraag kan niemand zo beantwoorden. Dat zal dan toch even bekeken moeten worden. Een poliep gaat in de regel niet zomaar open. Ga morgen even naar de huisarts en lat ernaar kijken

    Reageer
Reageer op: Kan een poliep openbarsten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief